4:1
(4:1)
43. T. Falta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady znovu na kolenou, tentokrát nestačily na Častolovice


Branky


0

Trápící se Voděrady nenašly recept na vítězství ani ve 14. kole. Častolovicím podlehly na jejich vlastním hřišti 1:4 a po desáté prohře zůstávají nadále předposlední. Domácí si naopak díky vítězství napravili reputaci z nepovedeného utkání s Deštným, kterému v minulém kole darovali triumf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek a vyloučení: po první půli bylo hotovo

Ať už přijely Voděrady na půdu Častolovic s jakýmikoliv cíli, obrázek hry i výsledek pro ně byl nakonec stejný jako v předchozích kolech.  Úvodní část střetnutí mezi osmým a třináctým celkem tabulky hosté prospali a mohli jen děkovat za to, že častolovická ofenziva neproměnila žádnou z mnoha vyložených šancí. Hra se sice postupně vyrovnala, góly ale začali střílet jenom domácí. V 18. minutě otevřel skóre zápasu záložník Miroslav Kalousek a ve 24. přidal druhou branku svého týmu Miroslav Přikryl.  Dvougólové vedení neohrozilo ani početní oslabení, do kterého poslal vlastní mužstvo po druhé žluté kartě ve 31. minutě Jan Brandejs. Minutu po jeho vyloučení Častolovice vstřelily po vydařeném protiútoku další branku. Ve 34. minutě dokonal další díl voděradské zkázy druhou trefou v zápase Miroslav Kalousek. Souboru hostí se podařilo jen kosmeticky upravit skóre, když se tři minuty před koncem poločasu prezentoval gólem Tomáš Falta.  Do kabin se tak odcházelo za stavu 4:1. 

V druhém poločase hosté přidali, na lepší výsledek to nestačilo

Voděrady chtěly v druhém dějství i přes tříbrankové manko bojovat o co nejlepší výsledek a góly ukolébaného soupeře přehrávali jak z hlediska držení balonu, tak z pohledu šancí. Žádná z nejméně šesti velkých šancí však za zády brankáře Jedličky neskončila a Voděrady musely skousnout desátou porážku v sezoně, která pro ně znamená další setrvání na předposlední 13. příčce celkového pořadí přeboru. Častolovice naopak po zpackaném utkání s Deštným vyhrály a v tabulce se usadily na 8. místě. 



Ohlasy k zápasu



Voděrady
Lukáš Steklík: Byl to klasický zápas Voděrad. Na začátku tragédie, potom zlepšení. Šancí na gól jsme měli hodně, ale naše střelecká potence je špatná. Ještěže už je konec podzimu. V zimě můžeme trochu potrénovat a na jaře zkusíme odvrátit sestup.



Sestavy


AFK Častolovice
J. Jedlička [-] - S. Lorenc [-] (83. M. Huňara [-] ) , Z. Novák [-] , J. Čihák [-] - A. Suchý [-] , P. Duzbaba [-] (61. V. Sršeň [-] ) , M. Kalousek [-] , J. Karásek [-] (65. J. Müller [-] ) - J. Brandejs [-] , M. Přikryl [-] , T. Vik [-] -

Voděrady
V. Vaněček [-] - O. Podsztavek [-] , T. Falta [-] , D. Toman [-] , J. Jakl [-] (52. L. Doležal [-] ) , P. Kopecký [-] , M. Janeček [-] , P. Šimerda [-] , P. Řezníček [-] (35. P. Brandejs [-] ) , J. Mrázek [-] , R. Jedlička [-]

ŽK: 15. J. Brandejs , 20. T. Vik - 16. P. Řezníček , 30. J. Mrázek , 60. M. Janeček , 60. P. Šimerda . ČK: 31. J. Brandejs .
Hráči zápasu: M. Kalousek , J. Karásek , T. Vik - T. Falta .
Místo: Častolovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - DOSTÁL Zdeněk (N), KORÁB Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.