Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné odstartovalo jaro kanonádou, Voděrady schytaly „bůra“


0

Fotbalisté Deštného v prvním ostrém utkání jarní části sezony splnili povinnost a porazili soupeře ze spodní části tabulky v poměru 5:0. V zápase se dvěma vstřelenými brankami blýskli kapitán Petr Drapák a tradiční deštenský snajpr Lukáš Macháček, jednu trefu přidal Jiří Černý. Zatímco Deštné vítězstvím navázalo na úspěšný závěr podzimu, Voděrady si přenesly špatnou formu i do jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voděrady kousaly, hosté přesto vsítili dvě branky

Přestože bylo Deštné v duelu s Voděrady jasným papírovým favoritem, odehrál se první poločas na prosluněném trávníků ve velmi vyrovnaném tempu. Hosté se sice prosadili už v 6. minutě, když se po standardní situaci trefil přízemní ranou k tyči Petr Drapák, Voděradští se ale nenechali inkasovanou brankou rozhodit a vrhli veškeré síly do útoku. Žádnou z několika šancí však nedokázali dostat za Výchova záda, a tak to byl opět hostující celek, který se ještě před koncem prvního dějství radoval z dalšího gólu. Ten vsítil ve 41. minutě znovu Petr Drapák, jenž po zahrání trestného kopu umístil balon do pravého horního rohu Steklíkovy svatyně. 

Deštné dorazilo soupeře dalšími třemi góly

Druhá pětačtyřicetiminutovka připomínala spíše hru kočky s myší. Deštenští byli po většinu času u míče a vymýšleli jednu ofenzivní akci za druhou. Jejich snažení přineslo ovoce už po třiceti vteřinách hry. Na 3:0 pro hosty zvyšoval střelou podél těla domácího gólmana Jiří Černý. Nastolenou herní převahu přetavilo druhé nejlepší mužstvo průběžné tabulky v další dvě branky, jež vstřelil v 55. a 56. minutě Lukáš Macháček. Obě padly po překonání domácí obrany a rychlém úniku před branku, kde Macháček zakončoval nejprve střelou podél brankáře, a poté křížnou ranou do vzdáleného spodního rohu. Voděrady s pětibrankovým přídělem nedokázaly už nic udělat a i v prvním jarním utkání okusily hořkost prohry. Deštné se naopak svezlo na vítězné vlně, kterou prodloužilo úspěšnou sérii výher z podzimu. Po klopýtnutí Lukavice navíc ztrácí na svého největšího soka v pořadí okresního přeboru už jen jeden jediný bod. 



Ohlasy k zápasu


Voděrady
Lukáš Steklík: První poločas byl až nečekaně vyrovnaný a kdybychom proměnili všechny šance, mohli jsme ho klidně vyhrát. Situace ale byla trochu jiná a bohužel jsme dvakrát inkasovali. Oba góly padly ze standardek. Neumíme bránit ve vápně. Druhý poločas byl o něčem jiném, hosté nás začali přehrávat, nastříleli další branky a v pohodě si pohlídali výsledek.

FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Úvod utkání nám vyšel nejen herně ,ale i gólově ,když v 6. minutě skóroval kapitán Petr Drapák. Poté jsme jakoby mávnutím kouzelného proutku přestali hrát. Nedařila se nám kombinace v přechodové fázi. Z toho pramenily nebezpečné protiútoky domácích, přičemž nás minimálně dvakrát podržel náš brankář. Po našich dvou brankách soupeř hrozil už jen z ojedinělých brejků, které vycházely i z přemíry našich hráčů dát si gól. Pak se nám ale podařilo ještě skórovat a první jarní zápas dotáhnout do zaslouženého vítězství.



Sestavy


Voděrady
L. Steklík [-] - O. Podsztavek [-] , D. Toman [-] , L. Doležal [-] (46. S. Holoubek [-] ) , M. Derner [-] , J. Koráb [-] (67. V. David [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , P. Šimerda [-] , R. Jedlička [-] (83. M. Janeček [-] ) , T. Falta [-]

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - Z. Lanta [-] , M. Denk [-] , J. Kánský [-] , P. Hronovský [-] - J. Černý [-] , P. Srubjan [-] , P. Kříž [-] (46. J. Ježek [-] ) , P. Drapák [-] - L. Macháček [-] (69. R. Kubíček [-] ) , M. Tuček [-] (65. J. Hájek [-] )

ŽK: 72. J. Černý .
Místo: Voděrady. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - ROLEČEK Jan, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.