Lukavice porazila Rokytnici a po zaváhání Vamberka je znovu v čele


Branky


3. P. Pauker , 52. P. Drašnar , 65. P. Drašnar , 66. Z. Kába , 77. J. Voltr - 78. L. Hůlka , 84. D. Cit
0

Lukavici se na jaře zatím příliš nedaří, chuť z rozporuplných výkonů si proto chtěla spravit v zápase proti Rokytnici. To se jí i přes drobné vady na kráse podařilo a díky prohře Vamberka po krátké pauze znovu vystoupala do čela přeborové tabulky. Rokytnice po porážce okupuje 12. příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavice vedla už ve 3. minutě, další branku ale nepřidala

Utkání mělo hned od začátku rychlý spád. Cita totiž překonal už ve 3. minutě Petr Pauker. Následná část zápasu sice nabídla pohledný fotbal s množstvím šancí na obou stranách, do přestávky si však fanoušci ani jednoho z týmů gólovou radost vychutnat nemohli. Obě strany tak odcházely do kabin vcelku spokojeně. Lukavice s úlevným vedením v zádech a Rokytnice s pouhou jednobrankovou ztrátou. 

Brandejs chytil penaltu, domácí se pak gólově rozjeli

Úvod druhé půle obstarala penaltová situace ve prospěch Rokytnice. Faulující brankář Petr Brandejs však napravil své zaváhání a nařízený pokutový kop chytil. Hosté se tak nenadechli k vyrovnání a vzápětí sami inkasovali. Branku z 52. minuty zařídil po hezké akci a excelentním zakončení Pavel Drašnar. Stejný hráč přidal o třináct minut později po závaru před brankou a vlastní tvrdé střele třetí branku Lukavice. Do čtyřgólového vedení dostal domácí v 66. minutě Zdeněk Kába díky povedené dorážce z druhé vlny a svůj návrat do sestavy okořenil trefou ze 77. minuty také kapitán Jan Voltr. Rokytnice i přes obdržené branky začala vystrkovat drápky a skóre se jí podařilo alespoň kosmeticky upravit. V 78. minutě přesně zakončil Lukáš Hůlka a v 84. upravil na 2:5 David Cit. Lukavice dala vzpomenout na podzimní výkony a po zaváhání Vamberka se vrátila na první místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Dnešní zápas s výborně hrající Rokytnicí vyšel lépe pro nás. Návrat kapitána Jana Voltra ,nám nalil živou vodu do žil. Lukavice předvedla výkon, na který jsme byli zvyklí, fanoušci byli opět skvělí - díky! A nedá mi to, abych nevyzdvihl výkon brankáře soupeře Martina Cita, kterého je podle mého v okresním přeboru škoda. Lukavické mašině se vrátil strojvedoucí, takže do příštího zápasu s Českým Meziříčím Lukavice ole.


Místo: Lukavice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - BROULÍK Miroslav, TREJTNAR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.