Hodnocení

 
Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

 

Javornice porazila dalšího soupeře a nadále stíhá vedoucí dvojici!


Branky


18. J. Hovorka , 57. J. Kráčmer , 65. A. Krejčí - 28. B. Kolář (p.)
0

Utkání 24. kola Javornice - Ždár nepřineslo překvapení ,když domácí zvýtězili 3:1 (1:1).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli pěkné divácké kulise své umění naplno už v 18.minutě, kdy se dokázal prosadit Hovorka. Hosté dokázali odpovědět ve 28. minutě po penaltě kterou proměnil Kolář. Vyrovnané utkání se spousty šancí a pěkných kombinačních akcí dokázal misky vah naklonit na domácí stranu zkušený, výborně hrající Kráčmer brankou v 57.minutě. A když Krejčí zvýšil za necelých 10 minut na 3:1, bylo rozhodnuto o dalším tříbodovém přídělu do tabulky pro Javornici.     

A jelikož Vamberk nečekaně ztratil bod v Rokytnici a v příštím kole na sebe narazí právě Vamberk proti hostující Javornici, tak bezesporu půjde o nejsledovanější zápas jarní části sezony. Deštné čeká důležité utkání na křivickém pažitu, na kterém budou hosté z Orlických hor favoritem.

 

V magnetu 25. kola Vamberk - Javornice se představí nejproduktivnější tým ( Vamberk dokázal za 24 kol zatížit konta svých soupeřů 92 góly ) a nejlépe bránící tým s výborným Kasperem v brance ( Javornice obdržela za 24 kol pouhých 22 branek ). Podzimní utkání vyhrála Javornice 4:2. Vamberk má tedy soupeři co oplácet.

Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] , D. Suk [-] - J. Kovaříček [-] , T. Krunčík [-] (74. M. Plašil [-] ) , J. Kráčmer [-] (85. J. Krunčík [-] ) , M. Štěpánek [-] , J. Hovorka [-] (61. J. Bárta [-] ) - A. Krejčí [-] (78. P. Chlachula [-] )

Žďár
M. Šrajbr [-] - J. Burda [-] (83. J. Kohl [-] ) , L. Hlaváč [-] (73. F. Šimerda [-] ) , J. Moravec [-] (70. T. Baše [-] ) - J. David [-] , M. Baše [-] - J. Lochman [-] , M. Vacek [-] , B. Kolář [-] - P. Rydrych [-] , L. Cabalka [-]

ŽK: 27. P. Kasper , 87. J. Resl - 67. L. Hlaváč .
Místo: Javornice. Počet diváků: 132. Rozhodčí: ROZUM Jaroslav - VALIHORA Jaromir, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.