3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň B se rozešla s Dětenicemi smírně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích

Domácí vsoupili do utkání velice dobře a ve čtvrté minutě se zásluhou Vladimíra Fortelky dostali do vedení 1:0. Do konce prvního dějství již branka nepadla.

Dětenice skóre otočily. Vyrovnání pak zařídil Pankrác

Krátce po změně stran ovšem dokázali hosté vývoj utkání otočit. Nejprve se v 52. minutě trefil střídající Adam Mašín a o tři minuty později poslal Dětenice do vedení Tomasz Jenda. Na konečných 2:2 upravil v 64. minutě Martin Pankrác. Po remíze v základní hrací době tak přišla na řadu střelba ze značky pokutového kopu, ve které byli úspěšnější domácí a připsali si tak bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň B
Jiří Pešta: "Hrálo se vyrovnané utkání. Hosté poté měli ve druhém poločase mírně navrch, ale neproměnili brankové příležitosti, které si vytvořili a od 57. minuty dohrávali o deseti hráčích. Domácím se poměrně záhy podařilo vyrovnat a v následné penaltové loterii byli úspěšnější."




Sestavy


TJ Sokol Libáň B
L. Miech [-] - V. Fortelka [-] (86. V. Gontkovský [-] ) , P. Tarant [-] (40. Z. Pešta [-] ) , T. Macek [-] (67. A. Skořepa [-] ) , C. Cristea [-] , T. Vondráček [-] (79. M. Svoboda [-] ) , R. Hlavatý [-] , M. Grossman [-] , V. Kropáček [-] , M. Pankrác [-] , J. Vondráček [-]

Dětenice
J. Najman [-] - M. Kubín [-] , P. Siřínek [-] , M. Jozífek [-] , M. Bobek [-] - T. Jenda [-] , M. Novotný [-] , M. Bacovský [-] , J. Rys [-] , M. Šolc [-] - J. Šolc [-] (46. A. Mašín [-] )

ŽK: 26. P. Tarant , 75. M. Pankrác - 31. P. Siřínek , 33. M. Bacovský , 50. M. Kubín . ČK: 57. M. Kubín .
Místo: Libáň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duřt Daniel - KOTALÍK Václav (N), BACOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.