Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 13:30

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Rezerva Sobotky suverénně rozstřílela zálohu Podhradí a figuruje na vedoucí pozici v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí přišlo již v prvním poločase

V dalším kole okresní soutěže mužů se střetla mužstva z opačných pólů tabulky. Rezerva Sobotky, která bojuje na špici tabulky, přivítala B tým Podhradí, jenž byl před samotným duelem na posledním místě při zisku dvou bodů. Jasným favoritem na vítězství tedy byli domácí, kteří se do utkání navíc posílili o některé hráče A mužstva. Od úvodního hvizdu rozhodčího Soukupa nebylo pochyb o tom, kdo bude na hřišti pánem a převahu domácích dokládá šest vstřelených branek v prvním poločase, které již jednoznačně utkání rozhodly.  

Sobotečtí korunovali svoji převahu dalšími pěti brankami

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí fotbalisté byli jasně lepším týmem a vytvořili si řadu gólových příležitostí. Výsledkem bylo dalších pět branek v síti hostů, kteří si nakonec ze Sobotky odvezli debakl 11:0. V utkání se v domácím dresu nejvýrazněji střelecky prosadili Nývlt a Zahradník, oba zaznamenali hattrick. Dva přesné zásahy pak přidal Bartoň. Sobotka B navíc po této jasné výhře poskočila na pozici lídra tabulky, když rezerva Železnice nestačila na zálohu Miletína a prohrála zde 3:0. Podhradí B zůstává i nadále beznadějně poslední.



Sestavy


SK Sobotka B
J. Dušek [-] - P. Procházka [-] , D. Mikulecký [-] (46. J. Ort [-] ) , M. Bartoň [-] , J. Nývlt [-] (39. Z. Přikryl [-] ) , F. Stoklasa [-] , M. Čepička [-] (39. L. Kováčik [-] ) , T. Baster [-] (46. P. Chrpa [-] ) , M. Topič [-] , D. Juriga [-] (41. P. Zahradník [-] ) , M. Prokorát [-]

SK Podskalan Podhradí B
J. Roudný [-] - R. Voldán [-] , J. Štolovský [-] - L. Jiránek [-] - M. Mauer [-] - A. Bouška [-] , R. Obrmajer [-] , P. Dubský [-] , P. Dobiáš [-] , K. Ziegelheim [-] , M. Portyš [-]

Místo: Sobotka. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Soukup Pavel - KNYTL Ladislav (N), MAJDL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.