2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice obraly o bod lídra z Nové Paky, když v základní hrací době remizovaly 2:2


Branky


45. T. Szamko , 51. J. Calta - 70. D. Wojcik , 75. L. Jisl
0

Žlunice neudržely vedení v zápase 2:0 a Nová Paka v druhém poločase po svém tlaku vyrovnala, když se prosadil Jisl a nejlepší střelec soutěže Wojcik Dan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka v poslední minutě, když dával domácí Szamko na 1:0.

Začátek utkání se nesl v očekávání, co si soupeři dovolí. Jako první se osmělili domácí, avšak jejich zakončením chyběla přesnost. Po několika náznacích domácích šancí se do hry dostal i hostující tým, ale nepřesnost finální přihrávky všechny pokusy zmařila. Po několika minutovém boji o střed hřiště se do velké příležitosti dostal hostující tým. Wojcik se šikovně uvolnil přes domácího obránce, ale jeho přihrávka na zcela volného Bažíka na penaltovém bodu byla nepřesná a domácí nebezpečí odvrátili. V této fázi utkání byli domácí o malinko lepším týmem. Vyhrávali většinu osobních soubojů a jednoduchou kombinací byli pro hostující branku nebezpeční. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, udeřili domácí. Po dvou přihrávkách si domácí hráč u postraní čáry nikým neatakován připravil míč na centr, který obrana hostí podcenila a osamocený útočník Szamko si s nabídnutou šancí poradil - 1:0.

Vedení 2:0 domácí neudrželi a Nová Paka stihla vyrovnat.

Druhý poločas začal větší aktivitou hostujícího týmu, ale  51. minutě po nepředstavitelné chybě na polovině soupeře domácí podruhé skórovali, když proměnili rychlý protiútok 2:0. Hosté se nevzdávali, ale domácí tým dobře bránil a komplikovaná rozehrávka hostí jim v tom pomáhala. Ještě v sedmdesáté minutě by na hosty nikdo nevsadil. Ovšem střelu na domácí branku brankař neudržel a hosté měli výhodu rohového kopu. Ten dobře zahrál Brádle a Wojcik ho usměrnil do domácí branky 2:1. Od tohoto okamžiku hostující tým ještě více přidal na obrátkách a domácí přehrával, což vyústilo v jejich druhou branku. Jisl si od postraní čáry vyvedl míč na roh velkého vápna a krásnou křižnou střelou srovnal stav utkání 2:2. Do konce utkání se již žádné mužstvo střelecky neprosadilo a tak utkání dospělo do pokutového rozstřelu. V nich první tři střelci obou mužstev nezaváhali. Až ve čtvrté sérii Jurčo vychytal domácího střelce a hostující Bláha vystřelil druhý bod pro hostující tým. 

Nová Paka si odváží dva body za vítězství v pokutových kopech.

Domácí v zápase s lídrem z Nové Paky ztratili vedení 2:0 a nakonec prohráli i v penaltovém rozstřelu 3:4. Na penalty byli hosté šťastnějším týmem, když proměnili všechny své kopy. Za domácí zaváhal pouze Pižl. Nová Paka si tedy odváží 2 body, když ale měla v tomto zápase na mále. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (Žlunice): Za předvedenou hru a výkon můžou být jak hráči tak fanoušci spokojeni.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Bojovné utkání, domácí byli velice dobře připraveni jak fotbalově tak fyzicky, což nám dělalo velký problém. Klobouk dolů před klukama, že za stavu 2:0 zápas nezabalili, naopak nepříznivý stav nás nakopl a chtěli jsme se poprat až do konce, což se nakonec povedlo.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - O. Šádek [-] , M. Fiala [-] (61. M. Zámečník [-] ) , P. Calta [-] , P. Jiřička [-] (79. Z. Myška [-] ) - T. Pižl [-] , O. Sys [-] (59. P. Jančák [-] ) , J. Kroupa [-] , T. Szamko [-] (67. D. Horák [-] ) - J. Calta [-] , D. Bílek [-]

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Dlabola [-] (62. J. Bláha [-] ) , J. Lenfeld [-] , T. Ulrich [-] (70. R. Malý [-] ) , L. Jisl [-] - L. Brádle [-] , M. Bažík [-] , D. Wojcik [-] , T. Fišar [-] - O. Krejčí [-] , J. Vrbka [-]

ŽK: 44. P. Jiřička , 57. M. Fiala , 58. T. Szamko - 37. M. Bažík , 72. O. Krejčí , 90. J. Bláha .
Hráči zápasu: J. Calta , T. Szamko - D. Wojcik , L. Jisl .
Místo: Žlunice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kučera Jan - Šotek Jan, Střížka Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.