0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves doma nevstřelila ani branku a prohrála s L. Bělohrad B 0:2


Branky


0

V nedělním podvečeru se střetla dvě mužstva, patřícím k těm lepším týmům, která v letošní sezóně okupuje vršek okresní tabulky. Hostující tým dnes použil i hráče áčka, který si mistrovský zápas odehrál včera. Domácí nastoupili v modrých dresech, hosté v černém provedení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačně lepším týmem byl Bělohrad, který mohl vést i vyšším rozdílem.

Od samotného začátku první půle byli hosté aktivnější a přesnější. Domácí toho sice mnoho neukázali, a když se jim povedlo dostat do šance, tak ji jak se říká, zazdili. Hned ve 2.min. se po akci Lonera dostal ke střele Suchánek, ale domácí gólman byl připraven. V 6.min. musel předvést perfektní obranný zákrok Hrnčíř, když by již domácí útočník směřoval sám na Turka. V 8. min., po spolupráci Lonera se Suchým, střílí Suchánek, ale se slabým pokusem neměl Ende sebemenší problémy. V 11.min. obral Hrnčíř o balón domácího záložníka, přihrál Suchánkovi, který ale opět nechal vyniknout domácího brankáře. Hosté měli stále celoplošnou převahu, ale pořád se jim nedařilo vstřelit úvodní branku. Ve 21.min. chytá Turek tečovanou střelu Čapka. Ve 27.min. vypíchl Loner míč Špicarovi, přihrál Suchánkovi, který servíroval před bránu Suchému, jemuž k úspěšnému zakončení scházel krok. Dvě minuty poté to zkouší Krušina, ale ani jeho střela se do Endeho brány nevešla. A tak zahrozili domácí. Ve 41.min., po ojedinělé Novákově chybě, vysunul Jiří Roman Čapka, který ale poslal střelu vedle Turkovy svatyně. Známé rčení nedáš – dostaneš se ihned potvrdilo. O minutu později se totiž Lonerovi podařila akce po levé straně, centr Hrnčíře našel před bránou Holombu, který usměrnil míč do domácí sítě – 0:1. S koncem poločasu přišly dvě střely Lonera, první ale směřovala do oblak a se druhou si Ende poradil.

Hosté i po mnohém střídání vítězství uhájili a přidali ještě jednu branku a vyhráli 0:2.

Ve druhém dějství hosté výrazně prostřídali sestavu. Z důvodu velkého počtu náhradníků to chtělo, aby si zahráli všichni, ale na můj vkus to bylo až moc brzy. Domácí se chytili šance a přeci jenom hru vyrovnali. Šance se vyskytly na obou stranách, střelu Suchého odvrátil na rohový kop jeden z domácích beků, Nezbeda zablokoval střelu Rejhy, přímý kop L. Jezbery končí ve zdi, po chybě hostující obrany se objevil v obrovské šanci Novotný, ale spálil ji na padrť. V 77.min. zakončuje L. Jezbera jen do středu domácí brány, kde byl Ende. V 86.min. mají domácí poslední možnost k vyrovnání, ale hlavička J. Bursy končí vedle pravé tyče Turkovy brány. V poslední minutě, se po skvělé přihrávce Lonera, prosadil před domácí odkrytou bránou M. Šorm a upravil skóre na 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Berný Jan (Milíčeves): Utkání začalo převahou hostujícího týmu. V prvních 20 minutách jsme přečkali několik šancí soupeře a postupně začínali hrozit z rychlých protiútoků. Chvíli před přestávkou jsme však nedokázali zastavit rychlý útok soupeře a odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem. Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii. Veškeré šance na vyrovnání jsme bohužel promrhali, a tak si soupeř zaslouženě odváží 3 body.

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): V dnešním zápase byli hosté zcela bez debat lepším týmem a po zásluze vyhráli. V prvním poločase mohli jít do více jak jednogólového vedení a utkání již tady rozhodnout. Další úspěšný zásah ale nepřišel. Domácím nechali v tom druhém „čuchnout“ a bylo z toho opět drama, ke kterému, na rozdíl od zápasu v Železnici, nemuselo vůbec dojít. Celkově jsme ale se třemi body velmi spokojeni.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] - V. Havelka [-] , J. Roman ml. [-] , M. Havránek [-] , M. Marhan [-] (70. P. Doležal [-] ) - L. Valtera [-] , J. Březský [-] (81. J. Bursa [-] ) , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] - J. Čapek [-] (46. L. Novotný [-] ) , J. Roman [-]

SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - O. Krušina [-] , V. Nezbeda [-] , D. Holomba [-] (60. D. Jezbera [-] ) , J. Šoufek [-] - J. Loner [-] , R. Suchánek [-] (65. L. Jezbera [-] ) , J. Suchý [-] (78. M. Šorm [-] ) , J. Hrnčíř [-] - P. Novák [-] (48. J. Folprecht [-] ) , R. Šorm [-] (82. L. Zejfart [-] )

ŽK: 29. J. Roman , 75. P. Doležal , 85. V. Havelka - 50. R. Šorm , 85. D. Jezbera .
Hráči zápasu: D. Holomba , J. Hrnčíř .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Plíšek Martin - Novotný Petr, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.