3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice porazily tým Staré Paky 3:1, když zápas rozhodly v druhém poločase


Branky


0

První zápas sezóny rozhodl dvěma góly hráč Lemberk z Chomutic, který dvakrát individuálními akcemi pokořil obranu hostů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas byl ukončen za stavu 1:1

Na začátek fotbalového ročníku dorazil do Chomutic tým ze Staré Paky a všeobecně byl očekáván vyrovnaný zápas, což se také z počátku zápasu potvrzovalo. Skóre zápasu se měnilo, když v 15. minutě domácí hráč Lemberk udělal hostujícímu obránci kličku a z malého vápna poslal střelou k tyči domácí do vedení 1:0. Vyrovnáno bylo ve 40. minutě, když hosté zahrávali rohový kop. Hostující hráč Pánek si naskočil na rohový kop a prosadil se ze skrumáže tvrdou hlavičkou a vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Brankář domácích Čapek neměl proti této hlavičce žádnou šanci. Další branka již do poločasu nepadla a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

V druhém poločase dominovaly Chomutice a zvítězily nakonec 3:1

Druhý poločas začal opatrně z obou stran ze zabezpečených obran, protože nikdo nechtěl udělat chybu v obranné fázi a poslat soupeře do vedení. Branku na 2:1 vstřelily Chomutice, když opět po krásné individuální akci vstřelil branku hráč Lemberk, který vstřelil již druhý gól v zápase. Rozhodující branku vstřelili domácí po krasné akci z pravé zálohy. Ze strany zálohy přiletěl načechraný míč do vápna, kde jej hráč Novotný (přezdívaný Jájin) uklidil nekompromisně hlavou do sítě Staré Paky. Touto brankou ukončil skóre zápasu na konečných 3:1. V dalším zápase zajíždějí Chomutice do Nové Paky a tým Staré Paky přivítá na svém pažitu hráče z Hořic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér): Dnes pro nás zasloužené tři body, když jsme rozhodli v druhém poločase. Za dnešní zápas bych chtěl pochválit všechny tři rozhodčí. Už se těšíme na další zápas, když chceme bodovat i v Nové Pace.




Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - O. Plítek [-] , J. Voháňko [-] , R. Ulrych [-] , J. Gabriel [-] , T. Scháňko [-] - M. Kloutvor [-] , P. Šmejda [-] , M. Šubrt [-] - J. Novotný [-] , O. Lemberk [-]

TJ Sokol Stará Paka
A. Pánek [-]

Hráči zápasu: O. Lemberk .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.