2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno v prvním domácím zápase prohrálo s týmem Lužan 2:3, když Lužany ještě neproměnily pokutový kop


Branky


0

Zápas v Kopidlně rozhodl dvěma góly hráč Lužan Vojtěch Ponikelský, když vítěznou branku vstřelil v 85. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté z Lužan 0:1, přestože domácí měli několik jasných šancí ke skórování.

V prvním zápase se střetli tradiční rivalové v této soutěži a začátek zápasu tomu také odpovídal, protože se odvíjel bez výraznějšícj šancí. Hosté z Lužan přijeli na zápas dokonce s několika dorostenci, kteří v tomto zápase vůbec nezklamali. Hosté se dostali do vedení v 29. minutě, když po chybě v obraně a přešíslení hostů skóroval střelou k tyči z vápna Ponikelský a upravil skóre zápasu na 0:1 pro Lužany. Poté ještě kopali hosté pokutový kop, který ale hostující hráč Kaláb neproměnil. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1 pro tým z Lužan. Domácí tedy museli vymyslet do druhého poločasu plán, jak skóre zápasu otočit.

Domácí tým rychle zápas vyrovnal, ale nakonec odešel poražen po výsledku 2:3

Po domluvě v kabině měli domácí převahu, ale vyrovnání se dočkali hned po příchodu z kabin, když v 46. minutě střelou z vápna vyrovnal Zedek na 1:1. Skóre zápasu se poté dlouho neměnilo, a proto domácí trenér vysunol do útoku dalšího hráče, aby zvýšil údernou sílu svého týmu. Během celého zápasu domácí tým také praktikoval dlouhé nakopávané míče na polovinu hostů na hráče Šafaříka. Rozhodující branky padly v poslední desetiminutovce zápasu, když v 81. minutě po centru od Ponikelského vstřelil branku Jarda Patřín a zvýšil na 1:2 pro tým z Lužan. V 85. minutě vstřelil branku opět hráč Ponikelský, který střelou z vápna ke vzdálenější tyči zvýšil na 1:3. V 88. minutě domácí snížili na 2:3, když po centru Brožíčka vstřelil branku Kovář Miloš. Do konce se již výsledek nezměnil a hosté si proto odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (trenér): Zápasu by podle mého názoru slušela remíza. S tradičním soupeřem jedno vyhraje tým Lužan a poté my. Tak uvidíme, jak to bude příště.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman: Velká spokojenost se třemi body, když výborný výkon podali naši dorostenci.



Sestavy


FK Kopidlno B
P. Brodský [-] - V. Kazda [-] (62. P. Zaytsev [-] ) , L. Strnad [-] , J. Janáček [-] - J. Dřímal [-] , J. Komárek [-] (46. J. Brožíček [-] ) , M. Šafařík [-] (77. R. Dorď [-] ) , P. Zedek [-] , P. Komárek [-] - M. Havelka [-] , P. Klaban [-] (84. M. Kovář [-] )

TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - M. Kaláb [-] , M. Hofman [-] , V. Brožíček [-] , K. Ponikelský [-] (42. Z. Jaroš [-] ) - P. Tománek [-] , T. Pozler [-] (56. S. Chudoba [-] ) , J. Patřín [-] - L. Ondráček [-] , M. Plecháč [-] (70. M. Vít [-] ) , V. Ponikelský [-]

ŽK: 82. J. Brožíček - 23. L. Ondráček .
Hráči zápasu: P. Zedek - J. Patřín , V. Ponikelský .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.