4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka důležitý domácí zápas zvládla a zvítězila 4:2 nad týmem z Hořic


Branky


20. D. Rolf , 40. J. Blažek , 65. Č. Faifr , 74. J. Blažek - 32. M. Ernst , 68. V. Machek
0

Stará Paka získala první tři body do tabulky, když jim vítězství zajistil Jakub Blažek, který vstželil dvě branky. Naopak Hořice se pohybují na chvostu tabulky, když mají nula bodů po dvou zápasech.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrávají domácí 2:1, i když hra byla vcelku vyrovnaná.

K zápasu do Staré Paky přijel záložní tým Hořic, který chtěl napravit úvodní porážku z L. Bělohrad. První šanci měl hned v druhé minutě domácí tým. Trestný kop domácích byl zahrán tvrdou přízemní střelou, která se otřela o tyčku. V 6. minutě přihrává Ernst na rozběhnutého Kuneše, ale toho zradí první dotek a míč chytá domácí brankář Zlatník. O minutu později přichází centr ze strany od Kuneše, ale centr je sražen na rohový kop. Do další šance se dostává po přihrávce Trejbala Minčák, ale má to na dlouhou nohu a střílí nad bránu Zlatníka. První branka přichází po ztrátě míče a brejkové situaci, kterou nedokáží hořičtí zastavit faulem a domácí Rolf dává na 1:0. Poté přichází střela V. Machka, ale byla zblokována domácí obranou. Ihned po pauze na občerstvení se prosazují Hořice, když se v 32. minutě po individuální akci ve vápně prosazuje M. Ernst střelou k tyči. V 36. minutě přichází Hořice o míč v útočné fázi, Hořice se dožadují faulu a toho domácí využili k brejkové situaci. Kuneš tuto akci zastavil taktickým faulem na hranici vápna. Z trestného kopu v 40. minutě střílí branku Blažek Jakub, který technickou střelou přes zeď zvyšuje na 2:1. Zbytek poločasu se již dohrál bez výraznějších šancí. 

Hořice nejdříve vyrovnaly na 2:2, ale poté inkasovaly dvě branky a prohrály 4:2.

Do druhého poločasu vstupují aktivně hosté z Hořic a domácí tým k ničemu nepouští. V 48. minutě se dostává do šance Ernst, ale šanci neproměňuje. V 49. minutě Hořice zahrávají špatně malou domů, ale situaci zachrání včasným vyběhnutím brankář Tlustý. Poté Hořice vyrovnávají na 2:2, když Machek v 50. minutě vyrovnává na 2:2 po akci Kuneše po pravé straně. Domácí se v této fázi k ničemu nedostávali a hra bylo hodně rozkouskovaná (podle hostů častým dohadováním domácích hráčů s rozhodčím a hledáním míče na hru). Poté následovala občerstvovací pauza, po které mají šance hostující hráči. Nejprve se neprosadí Machek a také Ernst. Následuje faul Hořic na hranici vápna, rozhodčí nechává výhodu, akce pokračovala centrm do vápna, kde domácí útočník Faifr zvyšuje hlavou na 3:2. Bohužel pro Hořice domácí proměnili jedinou velkou šanci ve druhém poločase, což bylo rozhodujícím faktorem zápasu. V 75. minutě pak střílí branku na 4:2 domácí Blažek, který dává druhou branku v zápase. Posledních patnáct minut se již nic velkého neudálo, i když jednu šanci měl ještě Trejbal v 80. minutě. Vyrovnaný zápas, který rozhodl gól na 3:2 v podání domácích hráčů. Stará Paka získala první body a Hořice musí v příštích zápasech zabrat, aby se odpoutaly ode dna tabulky OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Bíl J. (vedoucí týmu Stará Paka):

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořice B): Z mého pohledu ztracené body, protože jsme rozhodně nebyli horším týmem, i když výsledek napovídá jinak. Vše nakonec rozhodlo známé "Nedáš, dostaneš", a tak tři body zůstaly domácím. Zlepšená hra oproti prvnímu kolu, bohužel, body nepřinesla. Ačkoliv výsledek vypadá jasně pro domácí, je z mého pohledu nezasloužený, protože jsme velkou část zápasu byli spíše lepším týmem a vypracovali si i více příležitostí. Rozhodla tak třetí branka, kterou jsme nejprve mohli vstřelit my, ale podařilo se to až o chvíli později domácím. V opravdu horkém počasí to samozřejmě hráče srazilo a naopak domácí podpořilo, takže ještě dokázali upravit konečné skóre na 4:2.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Fejfar [-] , D. Pakosta [-] , P. Šnajdr [-] , J. Jerie [-] - J. Blažek [-] , J. Bíl [-] (25. O. Mercl [-] ) , L. Šajner [-] (46. Č. Faifr [-] ) , V. Pospíšil [-] - D. Rolf [-] , V. Kazda [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - T. Fátor [-] , R. Machek [-] (59. P. Procházka [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Kramule [-] - M. Ernst [-] , P. Kuneš [-] , J. Šlambera [-] , J. Trejbal [-] - V. Machek [-] , J. Minčák [-]

ŽK: 58. V. Pospíšil , 63. J. Blažek , 83. A. Pánek - 6. P. Kuneš , 45. M. Ernst .
Hráči zápasu: J. Blažek .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.