Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé vítězství hostů ve Staré Pace v poměru 0:4


Branky


0

V zápase se prosadily opory týmu z Lužan Jarda Patřín a Vojta Ponikelský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali rozhodující náskok již v prvním poločase, který vyhráli 0:2.

Favoritem utkání měl být domácí tým, který je na svém pažitu velice nebezpečný a body se odtud budou odvážet velice těžko. Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný a žádný tým neměl nějakou obrovskou šanci ke skórování. Změna stavu přišla v 37. minutě, kdy se do vedení 0:1 dostali překvapivě hosté z Lužan. Zasloužil se o to Jarda Patřín, který prostřeli domácího brankáře Musila po rohovém kopu. O devět munt později v 40. minutě to bylo už překvapivě 0:2, když branku hostů vstřelil Vojta Ponikelský, který se po pěkné individuální akci prosadil střelou k tyči. Do konce poločasu se stav nezměnil a hosté odcházeli do kabin s překvapivým náskokem dvou branek. Domácí naopak museli o poločase hodně přemýšlet, aby se zápasem ještě něco kloudného udělali.

Další dvě branky v síti domácích rozhodly o vysokém vítězství 0:4.

V druhém poločase se dal očekávat velký nápor domácích hráčů, pro které by ztráta na domácím hřišti byla velkou komplikací. Nadšení a odhodlání ale domácím asi zůstalo v kabině, protože zápas nabral ůplně jiné obrátky, než si hráci Staré Paky představovali. Proč tomu tak bylo? Na to je jednoduchá odpověď v podobě dvou branek Lužan do 63. minuty. První branku druhého poločasu vstřelil v 52. minutě Kaláb Michal, který utekl domácím obráncům po lajně a střelou z vápna ki tyči zvýšil na 0:3 pro Lužany. Čtvrtá branka padla v 63. minutě, kdy se po chumlu ve vápně prosadil Plecháč Milan a zvýšil na konečných 0:4. Skóre úplně neodpovídá průběhu zápasu, ale na to se historie ptát nebude a Lužany si odvážejí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.

TJ Sokol Lužany
Berger Jaroslav (vedoucí Lužan): Vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodlo proměňování našich šancí.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - D. Pakosta [-] , P. Šnajdr [-] , M. Luňák [-] , J. Fejfar [-] (56. A. Pánek [-] ) - J. Bíl [-] (37. J. Blažek [-] ) , V. Pospíšil [-] , O. Mercl [-] , Č. Faifr [-] (46. A. Brzybohatý [-] ) - V. Kazda [-] (81. L. Šajner [-] ) , D. Rolf [-]

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , M. Hofman [-] , T. Zich [-] (46. T. Pozler [-] ) , Z. Jaroš [-] , V. Brožíček [-] - J. Patřín [-] (75. J. Hlavatý [-] ) , P. Tománek [-] - V. Ponikelský [-] (85. J. Ponikelský [-] ) , M. Plecháč [-] , L. Ondráček [-]

Hráči zápasu: V. Ponikelský , J. Patřín .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Petr - Šnajdr Michal, Duřt Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.