3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves vyhrála 3:0 a přikovala chasníky z Jičíněvse na posledním místě tabulky.


Branky


0

Povinnost velela v tomto zápase domácím jednoznačně zvítězit, což se jim nakonec podařilo, i když to nebyl výkon úplně ideální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Lukáše Novotného rozhodla první poločas, když Milíčeves vyhrála 1:0.

Trenér Jičíněvse Muška po zápase uvedl, že asi bude potřebovat prášky, protože výkony jeho týmu ho k tomu asi donutí. Jak hrál jeho tým v Milíčevsi po špatných výkonech v minulých kolech. Odpověď je jednoduchá - NIC MOC. První poločas byl bojovný a hrálo se především od vápna k vápnu. Hráči Jičíněvse, konkrétně Muška a Poláček, neproměnili dvě jasné brankové příležitosti během prvního poločasu. Zato domácí tým proměnil svoji šanci v 32. minutě, když se po centru ze strany prosazuje Lukáš Novotný, který potvrzuje svoji střeleckou formu v posledních kolech OP. Do konce poločasu se již stva nezměni a domácí tak odcházeli do kabin za stavu 1:0, což jistě nebyl stav, který by je nechal spát na vavřínech. Do druhého poločasu museli zlepšit mnohé, aby zápas rozhodli ve svůj prospěch.

Dvě branky Milíčevse v druhém poločase rozhodly o přísunu tří bodů do tabulky OP.

Do druhého poločasu domácí tým po poradě v kabině změnil rozestavění a jak je vidno z výsledku na konci zápasu, tak se to vyplatilo. Jičíněves doplácí v posledních zápasech na žalostnou koncovku. Asi by se měli učit od Davida Lafaty, který střílí branky jako na běžícím pásu. Jičíněves se v druhém poločasu tlačila za vyrovnáním, ale z toho vznikaly okénka v obranné řadě. Hráči Jičříněvse se nestačili vracet do prostorů, které by měli uzavírat a Milíčeves je trestala z brejkových situací. Z těchto situací vstřelila obě branky, které si na své konto připsal domácí Čapek. Další velké příležitosti domácí hráči neproměnili, když například netrefili prázdnou branku hlavičkou, čemuž se divil i trenér hostů Muška při pozápasovém rozhovoru. Výsledek 3:0 pro Milíčeves je spravedlivým vyústěním průběhu zápasu a Jičíněves nadále kalí vody jen na spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Berný Jan: Při pohledu do tabulky před utkáním, jsme si byli vědomi, že 3 body jsou povinností. Nicméně Jičíněves byla zejména v první půli nepříjemným soupeřem. Do druhé půle jsme lehce pozměnili rozestaveni, což přineslo zlepšení naší hry a také další dvě branky, které definitivně rozhodly o naší výhře.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Velmi špatný výkon, i když oproti zápasu bylo mírné zlepšení. Hráči se snažili, ale bohužel to zatím na body nestačí. Je potřeba neustále na všem pracovat a snažit se zlepšovat ve všech herních činnostech.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] - M. Roman [-] (75. P. Doležal [-] ) , L. Novotný [-] , M. Havránek [-] (63. J. Roman [-] ) , J. Bursa [-] (58. L. Valtera [-] ) - J. Březský [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman ml. [-] (61. M. Marhan [-] ) - J. Rejha [-] , J. Čapek [-]

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - D. Skořepa [-] (13. M. Jantač [-] ) , J. Vlasatý [-] , P. Komárek [-] - P. Muška [-] , P. Splítek [-] , F. Vaníček [-] , M. Doleček [-] , V. Mlejnek [-] (69. J. Dittrich [-] ) - J. Poláček [-] , J. Suchánek [-]

ŽK: 21. M. Havránek , 83. J. Rejha , 84. P. Špicar - 17. P. Muška , 84. J. Poláček .
Hráči zápasu: J. Čapek , L. Novotný .
Místo: Milíčeves. Rozhodčí: Šamko Vladislav - Duřt Daniel, Pikeš Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.