0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek tabulky z Nové Paky si připisuje další tři body za vítězství v Lužanech 0:2


Branky


0

O vítězství rozhodla rychlá branka Nové Paky a výborný výkon brankáře Jurča, který udržel nulu. Velkým problémem byla pro Novou Paku absence ostrostřelce Dana Wojcika, který je i nejlepším střelcem soutěže s 11 brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka Krejčího z 2. minuty na 0:1.

Zápasem sedmého kola pokračoval okresní přebor mužů, ve kterém se vedoucí tým z Nové Paky představil na hřišti momentálně třetího týmu tabulky. Domácí mužstvo Lužan v minulém kole bodovalo na hřišti ve Staré Pace, kde si připsalo vysokou a překvapivou výhru 4:0. Z tohoto důvodu vzbuzoval soupeř respekt pro vedoucí tým OP. Jenže celé utkání začalo celkem neočekávaně, protože hned z první šance, do které se hosté dostali, tak se brankově prosadil Krejčí a bylo to 0:1. I v dalším průběhu prvního poločasu byl hostující tým z Nové Paky aktivnější a vytvářel si další brankové příležitosti. Bohužel pro hosty je nedokázali proměnit, protože je často skvělým zákrokem zlikvidoval brankář domácího týmu Brádle Lukáš. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1 pro tým hostů, což slibovalo pro diváky záživný druhý poločas, který ale mají hosté nejlepší v soutěži, protože v něm dávájí spoustu branek. V zápase byla znát především nepřítomnost útočníka Wojcika, který by si s nabídnutými příležitostmi jistě poradil.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl jeden gól v síti domácích a hosté zvítězili 0:2.

Domluva domácího týmu v kabině jistě zabrala a tým probudila, především jej zbavila přílišného respektu z týmu Nové Paky. V druhém poločase totiž domácí přidali na agresivitě a díky tomu si začali vytvářet brankové příležitosti před brankou Jurča. Snaha domácích vedla k tomu, že se utkání přelévalo z jedné strany na druhou. Bohužel pro přítomné diváky bez brankového efektu na jedné či druhé straně. Diváci se nakonec přeci jen dočkali, když hezký fotbalový moment přišel po rohovém kopu v 71. minutě, když jej zahrávali hosté. Do letícího centru se na úrovni penalty opřel do míče z voleje Sochor a jeho střela skončila v pravé šibenici domácí branky a brankář Brádle byl proti střele absolutně bez šance. Stav zápasu byl 0:2 a o osudu zápasu bylo rozhodnutu, protože zkušený hostující tým by si takové vedení nenechal ujít. Do konce zápasu si ještě obě mužstva pár šancí vytvořila, ale žádná již brankou neskončila a stav se nezměnil. Hosté si tak připsali tři body za vítězství a upevnili si pozici na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman: Zase tak jednoznačný zápas pro Paku to nebyl, hratelně byly lepší, ale nějaký ohromující šance nebyly. První gól padl po chybě obrany a útočník šel sám na gólmana a přeloboval ho, druhý padl z rohu, který byl střílený na bránu a volný hráč vstřelil branku - tento roh neměl být, protože tam byl jednoznačný faul hostujícího útočníka na stopera. Ale jak při této šanci, tak po celý zápas špatný výkon rozhodčího Pikeše!! Zápas se mu vůbec nevyvedl!

1. FK Nová Paka
Horák Václav (sekretář týmu z Nové Paky): V první poločase jsme byli lepším týmem a hned z první šance vstřelili vedoucí branku. Vstřelení další branky chybělo přesnost zakončení nebo dobré zákroky domácího brankaře. V druhém dějství domácí přidali a i oni měli několik šancí které ovšem neproměnili. Druhá branka padla po rohovém kopu, kdy se velice hezky pro oko diváka prosadil Sochor.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - V. Brožíček [-] , K. Ponikelský [-] (32. T. Zich [-] ) , M. Hofman [-] , Z. Jaroš [-] (21. T. Pozler [-] ) - J. Patřín [-] (40. P. Volšička [-] ) , P. Tománek [-] - V. Ponikelský [-] , M. Kaláb [-] , M. Plecháč [-] , L. Ondráček [-]

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Dlabola [-] , M. Sochor [-] , J. Vrbka [-] , J. Bláha [-] - L. Jisl [-] , J. Honců [-] , T. Ulrich [-] (60. J. Richter [-] ) , T. Fišar [-] - O. Krejčí [-] , R. Malý [-] (32. M. Bažík [-] )

ŽK: 68. V. Ponikelský , 72. J. Patřín - 3. L. Jisl .
Hráči zápasu: O. Krejčí , M. Jurčo .
Místo: Lužany. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Pikeš Roman - Stejskal Luboš, Novotný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.