Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl Sokol na penalty, když porazil Kopidlno B 2:3 po PK


Branky


0

V zápase dvakrát vedla Železnice, ale domácím se pokaždé podařilo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav 1:1 po poločase byl spravedlivým vyjádřením průběhu hry.

Podle zápasových předpokladů se dal očekávat vyrovnaný zápas, což průběh zápasu také potvrdil. V tomto zápase šlo o velmi důležité body, především pro domácí tým, který se chtěl odpoutat od dna tabulky. Zápas byl od začátku vcelku vyrovnaný bez výraznějších šancí. První branka padla v 18. minutě do sítě domácích, když branku vstřelil Drahoňovský - 0:1. Už za tři munty byl stav zápasu srovnaný, když v 21. minutě vyrovnal domácí hráč Zedek na 1:1. Poté drželi oba brankáři nerozhodný stav, z čehož vyplynul poločasový remízový stav 1:1. Poločas byl vyrovnaný, bez výraznějšího tlaku jednoho z mužstev. Úkolem do druhého poločasu bylo pro oba týmy zlepšit ofenzivní část své hry, protože se do výraznějších šancí dostávali velice těžko.

V druhém poločase padly dvě branky, které posunuly zápas do penaltového rozstřelu.

Druhý poločas začal opatrnou defenzivní hrou z obou stran. Jestliže chtěli domácí hráči zatlačit soupeře, tak se jim to vůbec nevyšlo, protože již v 47. minutě inkasovali branku. Prosadil se hráč Beránek, který zvýšil vedení Železnice na 1:2, za což byl i nominován do sestavy 9. kola OP. To byl veliký zásah do psychiky domácích borců, kteří se ale z toho šoku dostali. Vyústěním jejich snahy bylo vyrovnání stavu zápasu na 2:2. O vyrovnání se zasloužil v 63. minutě domácí Komárek Petr, který nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci k zachycení střely. Do konce zápasu se již stav nezměnil, a proto následovaly pokutové kopy. V penaltách si bod navíc připsali hráči Sokola Železnice, kteří vstřelili branky 3, zatímco domácí hráči jen branky 2. Zápas dopadl podle zápasových předpokladů zaslouženou remízou a přísunem bodů jak Kopidlnu, tak Železnici.

Bod navíc si připsala Železnice po pokutových kopech.

Po remízovém stavu po základní hrací době následovaly pokutové kopy. Bod navíc si připsala Železnice, která vyhrála na pokutové kopy 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna B): V utkání jsme konečně měli plnou lavičku a chtěli dát příležitost i hráčům, kteří tolik vytěžováni nejsou. Byli jsme si vědomi, že proti nám nastupuje mladý tým, kterému se daří, ale vykazuje výkyvy formy. Každý bod do tabulky má pro nás cenu zlata a doma před vlastním publikem prostě nějaký ten bod získat musíme. Hosté měli více příležitostí, častěji se dostávali na dostřel naší brány, ale herně jsme s nim drželi krok. Poločasových 1:1 znělo slibně a navíc jsme do hry poslali čerstvé síly. Nástup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, celkem lacino jsme se nechali přečíslit a ti šli znovu do vedení. V 57.minutě se na hřiště dostal dorostenec Martin Valnoha a hru svým pohybem oživil. Dočkali jsme se vyrovnání a v jeden moment sahali i po třech bodech. Remíza po 90.minutách byla nejspíš spravedlivá. Penaltový rozstřel jsme začali špatně, zkušený matador Martin Kateřiňák přestřelil bránu a všichni ostatní exekutoři byli úspěšní, tudíž druhý důležitý bod si do tabulky připsali hosté. Tým podržel gólman Petr Brodský a Pavel Zedek, posila z áčka, byl na hřišti hodně vidět (vstřelil branku a s jistotou proměnil penaltu).

TJ Sokol Železnice
Hrych Ivan (trenér Železnice): S naším herním projevem v prvním poločase jsem spokojen. Myslím, že jsme předváděli koukatelné akce. Horší už je to s naší střeleckou produktivitou – ale to je o Železnici docela ohraná písnička. Po změně stran domácí posílili, přesto jsme se brzy ujali vedení, o které jsme smolnou brankou v 63.minutě přišli. V závěru už nám docházela šťáva a na rozhodující úder už jsme neměli. Remíza je podle mého názoru spravedlivá, prémiový bod z penaltové loterie je samozřejmě milý. Hráčem zápasu z naší strany byl určitě Michal Beránek, který přes zdravotní handicap předvedl výborný výkon.



Sestavy


FK Kopidlno B
P. Brodský [-] - P. Klaban [-] (71. M. Šafařík [-] ) , J. Janáček [-] , M. Kateřiňák [-] , L. Štajner [-] - J. Komárek [-] (46. P. Komárek [-] ) , D. Vycpálek [-] (54. J. Kraus [-] ) , L. Strnad [-] (46. P. Zaytsev [-] ) , T. Dřímal [-] - P. Zedek [-] , T. Vodička [-] (57. M. Valnoha [-] )

TJ Sokol Železnice
Z. Šoltys [-] - M. Daniš [-] , J. Mestický [-] , M. Kahún [-] , M. Karban [-] - M. Beránek [-] , P. Bičiště [-] , T. Jerie [-] , J. Bartoš [-] (81. Š. Kracík [-] ) - P. Crha [-] , O. Drahoňovský [-] (61. D. Barták [-] )

ŽK: 87. P. Zaytsev - 90. D. Barták .
Hráči zápasu: P. Zedek - M. Beránek .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Klein Matěj - Materna Zbyněk, Plíšek Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.