Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad B porazily jednoznačně Podskalan 7:1


Branky


26. R. Suchánek , 43. J. Suchý , 47. M. Loner , 48. J. Suchý , 60. M. Loner , 72. R. Suchánek , 88. M. Černý (p.) - 28. M. Portyš
0

Zápas byl rozhodnut až v druhém poločase, který domácí vyhráli 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase vedl domácí favorit jen 2:1.

Po dost nešťastné prohře z minulého týdne přivítal tým Bělohradu v sobotním podvečeru mužstvo Podhradí. Bělohradsko-peckovští hráči zvolili pro dnešní duel černobílé dresy, hosté žluté. Z domácích nemohl pro zranění nastoupit Bičiště, z osobních důvodů Nezbeda a tak se na místě stopera a předstopera objevili M. Černý spolu s Krušinou. Hned od prvních minut se hrál docela svižný fotbal. V úvodní šanci se vyloupl domácí odchovanec, t. č. hrající za dnešního rivala, L. Kraus, ale centr z pravé strany byl vyšší, než si hostující útočník přál a tak se mu balón povedlo pouze přizvednout a usměrnit do zámezí. Hned z protiútoku se Suchánkovi podařilo dostat do velkého vápna, vystřelil, ale tečovaný pokus skončil nad podhraďským břevnem. Následný Černého rohový kop hostující obrana bez potíží odvrátila. V 9.min. rozehráli hosté od rohového praporku nařízený přímák a neobsazený Munzar trefil svou hlavičkou levou tyč. Tady přišlo pro domácí hráče výrazné varování, které bylo podpořeno dalšími šancemi. Další centr z přímého kopu v podání Portyše Turek sice trochu podběhl, ale konečky prstů se mu přeci jenom podařilo míč vytěsnit mimo své tyče. Z rohového kopu hlavičkoval opět Munzar, ale tentokrát mířil nad. Ve 14.min. musel Turek zasahovat proti střele Zelingera. Ve 20.min. našel v domácím pokutovém území Říha Javerniga, který zakončil zase nad Turkovu bránu. A tak přihlížející diváci viděli do těchto chvil přeci jenom více brankových příležitostí v podání dnešního soupeře. Domácí se začali prosazovat až ve druhé polovině první půle. Nejprve končí Lonerův přímák, díky hostující teči, mimo. Poté přišla prozatím největší domácí šance, Loner rozehrál na Suchánka, jehož střelu k levé tyči Kracík bravurně vyrazil. Ve 24.min. se R. Šormovi podařilo na půlící čáře sebrat balón Munzarovi, úprkem se hnal na Kracíka, vystřelil, podraďský gólman míč vyrazil na levou tyč, od které se ho Suchému v akrobatické pozici nepovedlo zasunout do sítě. Takže místo již očekávané radosti nastala v tvářích publika spíše úsměvná chvíle, vyjadřující, co všechno se se „dá nedat“. Hned z protiútoku to mohlo být potrestáno. Prudkou střelu Zelingera, ale Turek skvěle vyrazil. Ve 26.min. se domácí ujali vedení, Loner vysunul Suchánka, který střelou o pravou tyč otevřel skóre zápasu – 1:0. Hosté ale ve 29.min. vyrovnali, Říha poslal přihrávku před domácí bránu, kterou zužitkoval Portyš a prudkou střelou nedal Turkovi žádnou šanci – 1:1. Nyní se hrálo nahoru – dolů. Obě mužstva se snažila o vstřelení další branky a nakonec se to se závěrem prvního poločasu povedlo domácím hráčům. Běžela 44. minuta, Kracíkův výkop si zpracoval R. Šorm, přihrál bratrovi Michalovi, ten skvěle uvolnil Suchého, který po vniknutí do pokutového území technickou střelou posunul domácí do vedení 2:1. Gólem „do šatny“ tak skončil celkově vyrovnaný poločas.

Jasná záležitost v druhém poločase pro domácí hráče, kteří vstřelili 5 branek.

Ve druhém dějství se naprosto projevil rozdíl mezi herní kvalitou obou mužstev. Domácí přidali na otáčkách a hned z kraje rozhodli o svém vítězství. Ve 46.min. vysunul Krušina Suchánka, kterému Kracík v proměnění ještě zabránil. Tři minuty poté byl na Lonerův přímý volný kop již krátký. Jeho krásná střela pod břevno znamenala vedení 3:1. O pár sekund později poslal tento výtečný exekutor přímých kopů do šance Suchého, který si s nabídkou poradil a zvýšil vedení svého týmu na 4:1. V 60.min. završil Loner skvělý výkon další trefou. Po akci Černého a M. Šorma hlavičkoval před Kracíkovou svatyní do sítě na 5:1. V 65.min. rozehrál D. Jezbera nebezpečný rohový kop, který se povedlo Kleinovi odvrátit. V 68.min. prostrčil R. Šorm míč Suchánkovi, který pálil z dost ostrého úhlu, ale míč letěl mimo branku. V 72.min. si Suchánek vedl mnohem úspěšněji. Po chybě v hostující obraně se dostal k míči a hokejovým blafákem rozvlnil opět Kracíkovu síť – 6:1. Další gól měl na kopačce Suchý, po Lonerově vysunutí mu střelu Kracík vyrazil. Hosté měli do konce zápasu dvě šance ke zkorigování velmi nepříznivého stavu. V 77.min. to po Merenusově akci zkoušel Portyš, ale pálil nad a docela výraznou šanci Merenuse v 86.min. zmařil svým vyběhnutím Turek. Na druhé straně vyrazil bombu Krušiny, po Suchánkově přihrávce, zase Kracík. Diváci se další vstřelené branky dočkali až v samotném závěru utkání. Po akci Lonera s R. Šormem byl v pokutovém území Suchánek sražen ve vyložené pozici a nařízenou penaltu proměnil M. Černý – 7:1. V poslední minutě se stav již nezměnil ani po akci Krušiny se Zahradníkem a střele Suchého, kterou Kracík zneškodnil, ani po Jezberově rohovém kopu a Suchého pokusu nad hostující břevno. Konečný výsledek 7:1 je spravedlivým vyústěním hry v druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Dnešní střetnutí přineslo docela vyrovnaný první poločas, ve kterém hosté překvapili dobrou hrou a šancemi, které si dokázali vytvořit. K jejich smůle proměnili pouze jedinou a to bylo pro zbytek zápasu rozhodující. Našim hráčům zcela jistě pomohl gól do kabin a dva úspěchy ihned po přestávce. Po těchto úderech se hosté položili a s blížícím se koncem bylo jen otázkou, kolik gólů se domácím podaří nakonec vstřelit.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhrádi): První poločas byl vyrovnaný. Za stavu 1:1 nám nebyla uznána branka. Naopak v poslední minutě první půle inkasujeme. Druhý poločas tragédie a ostuda. V první minutě druhé půle inkasujeme a je po zápase. Tolik individuálních chyb, co jsme předvedli, se jen tak nevidí. Soupeř byl jasně lepší a gratuluji mu k zaslouženému vítězství.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - M. Šorm [-] (69. P. Zahradník [-] ) , L. Zejfart [-] (46. J. Folprecht [-] ) , J. Suchý [-] , M. Loner [-] - M. Černý [-] , D. Jezbera [-] , O. Krušina [-] - P. Novák [-] , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-]

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - P. Matouš [-] , K. Ziegelheim [-] (81. R. Voldán [-] ) , M. Munzar [-] , P. Pištěk [-] - D. Zelinger [-] (46. O. Ramšák [-] ) , K. Javernig [-] (56. M. Klein [-] ) , M. Portyš [-] , M. Veselý [-] - M. Říha [-] (46. O. Merenus [-] ) , L. Kraus [-] (76. J. Štolovský [-] )

ŽK: 35. M. Loner , 68. M. Šorm - 30. M. Munzar , 65. M. Klein , 78. J. Štolovský .
Hráči zápasu: M. Loner , R. Suchánek , J. Suchý - M. Portyš .
Místo: Pecka. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Plíšek Martin - Novotný Petr, Podlipný Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.