3:4p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná ztráta lídra z Nové Paky s poslední Jičíněvsí, kterou porazil až na penalty 3:4.


Branky


0

Favorit z Nové Paky ztratil první body v sezóně a překvapivě s beznadějně posledním týmem z Jičíněvse. V zápase ztratil nadějné vedení 0:2 a bod navíc si připsal až v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hosté ztratili a domácí srovnali na poločasových 2:2.

V dalším utkání zajíždělo mužstvo mužů na hřiště do Jičíněvse. Při pohledu na tabulku se dalo čekat že pro hosty, momentálně na prvním místě tabulky nebudou domácí, zatím bez bodu poslední nijak těžký soupeř.Toto hostující tým naplňoval do 16. minuty utkání, kdy se po brankách Brádleho a Jisla dostal do dvoubrankového vedení. Uspokojeni a s myšlenkou, že se v zápase nemůže nic stát začali hrát „profesorský“ fotbal a toto se jim krutě nevyplatilo. Jak rychle se do vedení dostali, tak stejně rychle o něj přišli. Po dvou hrubých chybách v obraně domácí během pěti minut srovnali stav utkání na poločasových 2:2. Za domácí se prosadil v 29. minutě Suchánek Jaromír a v 34. minutě Jantač Michal. Poločasový remízový stav byl nečekaný pro všechny přítomné na stadionu. Dal se očekávat velký tlak Nové Paky v druhém poločase.

Po poločasové bouřce přišel tlak Nové Paky, ale Jičíněves ubránila pro ně zlatý bod.

V kabině hostů bylo o poločase asi rušno a hned od začátku druhé půle to bylo na hřišti znát. Domácí se neustále bránili, ale celkem dobře fungující obrana a brankař nebo žalostná koncovka k brance nevedli. Výjimkou byla 56. minuta kdy se k míči na velkém vápně dostal Wojcik a domácího brankaře překonal 3:2. Tato střela však bylo vše, co v tomto utkání hostující střelci předvedli. Zbytek zakončení byl nepřesný nebo nedělal velký problém domácímu brankaři je zneškodnit. A tak dvě  minuty před koncem zápasu přišel trest. Po jedné útočné akci hostujícího týmu domácí obrana odkopla před šestnáctku hostí, tam obrana hostí špatně vyřešila situaci a domácí hráč z dobrých 25 metrů překonal Jurča 3:3. Nečekaný výsledek zápasu se zrodil především díky profesorskému přístupu hráčů z Nové Paky, kteří promarnili vedení 2:0 v prvním poločase.

Bod navíc získal favorit utkání z Nové Paky.

Nadstavbový bod z penaltového rozstřelu nakonec získali hosté. V páté sérii Jurčo zlikvidoval penaltu domácího střelce, Ulrich svůj pokus proměnil a tak si hosté do tabulky připsali dva body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Bojovný výkon z naší strany a profesorský výkon hráčů Nové Paky. Zklamal mě především střelec Nové Paky Wojcik. Pro nás je bod z lídrem odrazovým můstkem do dalších dvou venkovních zápasů, když zajíždíme do Hořic a na kopec k zápasu proti Podskalanu.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Zápas se mi hodnotí těžce, ale i takové zápasy musejí přijít, bohužel nás to potkalo v Jičíněvsi. Doufám, že se z toho poučíme, dáme hlavy nahoru a půjdeme dál za svým cílem. Gratuluji domácím k zisku bodu!



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - F. Vaníček [-] , M. Mendl [-] , P. Splítek [-] , V. Mlejnek [-] (75. J. Dittrich [-] ) - M. Jantač [-] , J. Suchánek [-] , J. Šebek [-] , P. Muška [-] - J. Vlasatý [-] , M. Doleček [-] (70. K. Míšek [-] )

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - L. Jisl [-] , T. Ulrich [-] , J. Lenfeld [-] , J. Dlabola [-] - L. Brádle [-] , D. Wojcik [-] (78. R. Malý [-] ) , P. Machát [-] , T. Fišar [-] - J. Honců [-] (62. M. Bažík [-] ) , J. Bláha [-]

ŽK: 15. M. Mendl , 19. F. Vaníček , 57. J. Šebek , 64. P. Splítek , 67. P. Muška - 46. T. Ulrich , 75. T. Fišar , 85. L. Jisl .
Hráči zápasu: M. Jantač - D. Wojcik , L. Jisl .
Místo: Jičíněves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kučera Jan - Šotek Jan, Vích Vladimír(N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.