Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost Hořic B, když Jičíněves porazily vysoko 9:0


Branky


12. M. Ernst , 20. D. Pour , 27. D. Pour , 30. M. Ernst , 35. D. Pour , 43. J. Minčák , 73. M. Sláma , 79. V. Machek , 89. P. Procházka
0

Od prvních minut jednoznačná záležitost, hosté se dostali do vážnější šance až ve 45. minutě pohořické chybě v rozehrávce, ale to už za stavu 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný poločas v podání hořických borců, kteří rozdrtili obranu Jičíněvse 6:0.

Již ve druhé minutě centruje Kulhánek, ale Antoš míří hlavou mimo. V sedmé minutě se zastřeluje Ernst, ale pouze nad branku hostů. V desáté minutě míří Antoš pouze do brankáře. První branka přichází ve 12. minutě. Rubeš se prosadil po straně a dává pod sebe na Ernsta, který umisťuje do branky 1:0. Ve 14. minutě zkouší střelu po zemi Rubeš, ale bez gólového efektu. O minutu později zkusili z dálky vystřelit i hosté, ale střelu po zemi si Tlustý v pohodě pokryl. V dalších minutách střílí nepřesně Kulhánek a Antoš. V 19. minutě posílá míč ze strany Minčák na volného Poura, kterého si hostující obrana vůbec nevšímá a tak v pohodě dává na 2:0. V 25. minutě posunul Ernst na Antoše, který míří do břevna. V 26. minutě končí zblokovaná střela Poura v zámezí a Hořice B kopou roh. O minutu později se prosadil Kuneš, posunul na Poura a jeho zblokovaná střela končí v síti 3:0. V 29. minutě je sám před golmanem Minčák, ale nedává, z následného závaru se míč dostává k Ernstovi a ten dává druhou branku v zápase a zvyšuje na 4:0. V 32. minutě končí pěkná akce brankou Rubeše, ale gól pro ofsajd neplatí. V 35. minutě si naběhl na centr Pour, ve vápně obešel vše, někoho i dvakrát a zvýšil na 5:0. V 39. minutě vyrazil gólman hostí hlavičku Rubeše na roh. V 43. minutě dává Pour přes obranu na Minčáka a ten přes brankáře skóruje 6:0. V 44. minutě míří Ernst do tyčky. V poslední minutě ztrácíme balón, hosté jdou do brejku, ale ikdyž se dostali přes hořického gólmana, tak střelu z brankové čáry odkopnul Šeda.

Exibiční výkon domácí podpořili dalšími třemi góly v druhém poločase.

Druhý poločas už se tak trochu i dohrávalo a šancí ubylo. V 50. minutě střílí Kulhánek nad. V 59. minutě chytá střelu Ernsta hostující gólman. V 63. minutě druhá střela hostů, ale jen nad branku. V 68. minutě si na nahrávku naběhl Sláma a zvýšil na 7:0. Následně měli šanci hosté, ale akce skončila sražením útočníka a našeho gólmana, který zápas dochytal s nakopnutým kolenem. V 72. minutě po centru Kulhánka střílí Sláma hlavou, ale je z toho pouze roh. V 76. minutě využíváme brejku, střelu Slámy brankář ještě vyrazil, ale dorážku V. Machka již ne 8:0. V 86. minutě mají hosté roh, který míří až do branky, ale gól pro faul na našeho gólmana v malém vápně neplatil. V poslední minutě je ve vápně faulován Ernst a následný pokutový kop proměnil Procházka 9:0. Více se již nestalo. V tabulce jsme si připsali povinné body a zlepšili si střelecké statistiky, ale takových zápasů už moc nebude, takže za týden je třeba se maximálně soustředit na poslední domácí zápas podzimu proti Kopidlnu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Před utkáním jsem měl tak trochu obavy, abychom to zvládli a nedopadli jako Nová Paka, která s Jičíněvsí remizovala, nicméně od prvních minut mi bylo záhadou, jak tohoto bodu dosáhli. Aniž bych to myslel nějak špatně, tak jsme dosud viděli nejhorší tým, který navíc velmi brzy rezignoval a skóre mohlo být mnohem vyšší. Pro nás nutné tři body a vylepšení skóre, ale na podzim nás čekají pořád ještě dvě kola, která je potřeba zvládnout. Nejlepší hráč: i dnes složité, soupeř byl odevzdaný, aktivně hrálo více hráčů, někteří pak střídali v půlce: M. Ernst, D. Pour, P. Kuneš, V. Kulhánek.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Ustrašený a chabý výkon, když jsme v tomto zápase inkasovali již po prvním poločase 6:0. Dnes to vypadalo, jako bychom hráli bez obrany. Nezopakovali jsme výborný výkon proti Nové Pace z minulého kola. Více nemá cenu výsledek zápasu komentovat, protože si o tom udělá obrázek každý sám.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - J. Šeda [-] (46. J. Trejbal [-] ) , R. Machek [-] , V. Kulhánek [-] , O. Kramule [-] (46. P. Procházka [-] ) - D. Pour [-] (46. V. Machek [-] ) , J. Antoš [-] (46. M. Sláma [-] ) , J. Minčák [-] - M. Ernst [-] , P. Kuneš [-] , J. Rubeš [-]

TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - J. Šebek [-] , J. Vlasatý [-] , P. Splítek [-] , M. Mendl [-] - F. Vaníček [-] , J. Suchánek [-] , V. Mlejnek [-] , M. Jantač [-] - K. Míšek [-] , P. Muška [-]

ŽK: 70. V. Mlejnek .
Hráči zápasu: M. Ernst , D. Pour .
Místo: Hořice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Petr - Soukup Pavel, Střížka Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.