Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila vysokou výhrou hostí


0

Již v prvním poločase padlo šest branek, což bylo slabou předzvěstí poločasu druhého. Zápas totiž skončil divokým výsledkem 5:11 v prospěch hostí. A tak si nestranný divák užil šestnácti branek, což se nestává ani v hokeji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Celý první poločas měli hosté pevně pod kontrolou. V průběhu prvních třinácti minut se hostům povedlo dát tři rychlé góly a určili tím ráz utkání. Do konce poločasu přidali hosté další dvě branky. Jenom za stavu 0:4 malinko polevili a dovolili domácím snížit na 1:4. V prvním poločase hosté ještě neproměnili spoustu gólovek, ale vedení bylo bezpečné.

V druhém poločase se rozpoutal brankostroj

Začátek druhého poločasu vyšel hostům opět parádně. V průběhu tří minut vstřelili tři góly a o deset minut přidali další. Poté hra úplně upadla a vlivem velkého horka se hrál absolutně bezstarostný fotbal. Již se vůbec nebránilo a tak oba týmy ještě vstřelily další góly. Zápas skončil opravdu divokým skóre, ale spravedlivou výhrou hostů, kteří byli jasně lepší.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Kobylice - Jaroslav Valenta: Za úmorného vedra se hrál chodící fotbal s mnoha šancemi na obou stranách a tak zrodil divoký dvouciferný výsledek ve prospěch hostů, v jehož celku vynikali hlavně Jelínek s Čížkem.

TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - Tomáš Rychtera: V prvním poločase jsme spoustu šancí ještě nevyužili. Druhý poločas jsme začali výborně, ale poté, vlivem velkého horka, jsme hodně polevili a dovolili domácím vstřelit další góly.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - J. Karabinoš [-] , D. Kuchař [-] , J. Pacák [-] - J. Herzog [-] (59. D. Sedláček [-] ) , L. Tobišek [-] , T. Dušek [-] , O. Karabinoš [-] - D. Šafařík [-] (46. T. Havlíček [-] ) , L. Miške [-] (46. J. Rajman [-] ) - L. Říha [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - P. Jelínek [-] , L. Šenk [-] (46. P. Maxmilián [-] ) , L. Malina [-] , D. Bureš [-] - F. Hlaváč [-] , M. Drobek [-] (27. P. Kaliáš [-] ) , A. Valenta [-] - T. Valenta [-] , A. Čížek [-] - D. Jelínek [-]

Hráči zápasu: L. Tobišek - A. Čížek , D. Jelínek .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - NOVOTNÝ Jaroslav (N), BRETT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.