Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice rozstřílely Nepolisy


0

Mladý domácí tým rozstřílel Nepolisy 8:0 a již v prvním poločase rozhodl o svém vysokém vítězství. Hosté, bez posil z Áčka, se nezmohli ani na jeden gól. Tímto vítězstvím se Hlušice bodově dotáhly právě na svého dnešního soupeře.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů Hlušic v prvním poločase

První poločas byl naprostou demolicí hostů z Nepolis. Domácí se usadili na polovině hostí na dlouhé minuty a dalo by se spočítat na prstech jedné ruky, kolikrát se Nepolisy dostaly na polovinu domácích Hlušic. Místy měli domácí tak drtivý tlak, že obléhali vápno hostí, jako Barcelona v dobách největší slávy. No a z tohoto velikého tlaku zákonitě plynuly branky. A že jich nebylo málo. Přitom domácí hráči na každý gól potřebovali někdy i dvě až tři šance. Takže skóre prvního poločasu mohlo být klidně i dvojnásobné. V největší permanenci byl hostující gólman Kysilka, který si asi již dlouho tak nezachytal, jako v tomto zápase. Do kabin se šlo za stavu 6:0 a domácí diváci se hodně těšili na druhý poločas.

V druhém poločase nastolené tempo výrazně polevilo

Druhý poločas již nebyl tak kvalitní jako první. Domácí ukolébáni vysokým náskokem již nehráli tak agresivně a dovolili hostům vydechnout. Domácí trenér provedl pár střídání a hra upadla do průměru. V poklidném tempu přidali domácí již jen dvě branky, což bylo k nelibosti domácích diváků, kteří se dožadovali desítky. Na tomto zápase je hodně vidět, že když mají béčka týmů souběh s jejich prvními týmy, tak to mají hodně těžké. Dnes mladý Hlušický tým hosty doslova uběhal a nenechal nikoho na pochybách, kdo byl v tomto utkání pánem.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Hlušice - Jaromír Průcha: Utkání se stalo jednoznačnou kořistí domácího týmu. Naše mladé mužstvo mělo celý zápas od začátku pod kontrolou. Skóre samozřejmě mohlo být o hodně vyšší, ale i tak to je pěkná a zasloužená výhra.

TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy - Radek Hanuš: Myslím, že výsledek hovoří za vše. Takže tento zápas vůbec nemusíme komentovat.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
R. Hrubeš [-] - J. Špaček [-] (50. M. Průcha [-] ) , P. Novák [-] , J. Batelka [-] , E. Pařízek [-] , T. Kotvas [-] (21. J. Frýda [-] ) , M. Holman [-] (60. J. Hodoň [-] ) , M. Šimůnek [-] , D. Žilka [-] , V. Koutný [-] , R. Batelka [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - Z. Buřil [-] , O. Skokan [-] , J. Finěk [-] , M. Lubas [-] - P. Kloz [-] , J. Mušek [-] , T. Skokan [-] , J. Syřiště [-] - M. Spejchal [-] , J. Haltuf [-]

ŽK: 58. J. Špaček - 25. Z. Buřil , 54. R. Kysilka .
Hráči zápasu: M. Šimůnek , V. Koutný - M. Spejchal .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ležík Matěj - SVĚCENÝ Milan (N), SEMENEC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.