4:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branková přestřelka pro šťastnější domácí


Branky


F. Wágner (vl.) , 18. E. Týfa , 48. E. Týfa , 84. J. Labík - 58. M. Dunka , 78. J. Dunka , 88. J. Dunka
0

Potkaly se dva týmy ze spodku tabulky a očekávala se bitva o šest bodů. Převýšov se posílil o dva hráče z áčka a bylo to znát. Tři body nakonec zůstaly doma a Převýšov svého souseda v tabulce předskočil. Hosté z Lužce se propadli na poslední místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zcela ovládli první poločas

Domácí tým se hned od začátku ujal režie zápasu a hostům moc míč nepůjčoval. Svůj tlak využil Převýšov ke vstřelení první branky, ke které mu hodně dopomohl domácí hráč Wágner, který si vstřelil ukázkového vlastňáka. Domácí se tak v šesté minutě ujali vedení 1:0. Neuběhlo ani deset minut a již to bylo 2:0. Hostující Týfa předvedl parádičku, když se z voleje trefil přímo do šibenice brány Šafaříka. V 26.minutě se domácím zranil Hladík, který si bohužel zlomil klíční kost, a určitě mu všichni přejeme brzké uzdravení. Vystřídal ho Jan Dunka. Domácí měli trvalou převahu až do konce poločasu, ale hosté v čele s pozorným Šafaříkem jim už branku vstřelit nedovolili. První poločas tak skončil přijatelným vedením 2:0 pro domácí.

V druhém poločase marná snaha hostí o vyrovnání

Úvod druhého poločasu vyšel domácím náramně a hned po dvou minutách se trefuje Týfa podruhé v zápase a navyšuje skóre na 3:0. Jenomže hosté se ještě nevzdávají a trpělivě čekají na svou šanci. Ta přišla po hodině hry. Domácí Bužik našel přesným pasem Michala Dunku a ten snížil na 3:1. Hosté ucítili šanci na zvrat a zatlačili Převýšov na jeho polovinu. Navíc byl v 73.minutě vyloučený domácí Týfa za oplácení. Vyústěním jejich tlaku byla branka Jana Dunky na 3:2, který využil chytré přihrávky od Janoucha a přehodil vybíhajícího gólmana Dubského. Domácí tým je ovšem natolik zkušený, že nezpanikařil a o šest minut později byl brankový rozdíl opět dvougólový. Hostující Labík dostal při rohu až moc prostoru a využil toho ke vstřelení laciné branky. Hostům se ještě jednou podařilo zdramatizovat utkání. Dvě minutky před koncem se opět trefil Honza Dunka po pěkné přihrávce od Janoucha. Lužci již nezbyl čas na vyrovnání a tak zápas vyhráli domácí nejtěsnějším jednobrankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu



FK Lužec nad Cidlinou
Lužec: Všechny čtyři branky v naší síti měly na svědomí posily z áčka Převýšova. Hra se při převaze Převýšova vyrovnala až v okamžiku, kdy jeden z nich byl vyloučen. Na posilování týmů z vyšších soutěží už jsme si zvykli, ale Převýšov tento víkend posunul posilování o ještě několik levlů výš!



Sestavy


SK Převýšov B
B. Dubský [-] - P. Vaněk [-] - J. Labík [-] , P. Hubáček [-] (86. M. Steklý [-] ) , E. Týfa [-] , M. Hodr [-] , P. Mareček [-] , J. Matouš [-] (90. P. Bazger [-] ) , D. Korel [-] - J. Matouš [-] (31. M. Steklý [-] ) , M. Pilař [-] -

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - F. Wágner [-] , M. Beneš [-] , M. Bašek [-] - R. Hospodka [-] , P. Sixta [-] (46. M. Janouch [-] ) , M. Dunka [-] (75. P. Sýkora [-] ) , S. Bužik [-] - J. Hladík [-] (26. J. Dunka [-] ) - J. Kohout [-] , D. Syřiště [-] (46. M. Klepl [-] )

ŽK: 25. P. Vaněk , 30. J. Labík , 73. M. Pilař - 73. F. Wágner . ČK: 73. E. Týfa .
Hráči zápasu: D. Korel , E. Týfa - M. Dunka , J. Dunka .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Grossman Martin - HAŠKO Michal (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.