Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze zápasu o první místo se stala demolice hostů


0

Před zápasem se očekával tvrdý a vyrovnaný souboj o první místo v tabulce. Nakonec se z toho stala jednostranná záležitost pro domácí tým. Nepolisy se dostaly na první místo v tabulce s tříbodovým náskokem před Hlušicemi a Kobylicemi.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo do sítě hostů pět gólů

 Domácí Nepolisy se hned od začátku pustily do hostů z Kobylic a zcela ovládly hru. Hosté se nestačili divit, jak přibývaly branky na jejich kontě. První gól domácího týmu vstřelil Lihan, který si perfektně zpracoval míč a nedal gólmanovi Novotnému šanci. O chvilku to již bylo 2:0, když se přesnou ránou prezentoval Spejchal. Poté se povedly dva krásné góly Tomáši Hanušovi, který si dvakrát zaběhl za domácí obranu a navýšil skóre již na 4:0. Tečku za prvním poločasem udělal Vaníček, kterému před prázdnou bránu přihrál Tomáš Hanuš. Pro Vaníčka již nebylo problémem skórovat do prázdné. První poločas skončil 5:0 pro domácí tým a hosté by nejraději zápas ukončili.

V druhém poločase padlo gólů šest

V druhém poločase občas zahrozili i hosté a tlak domácích již nebyl tak drtivý. Ale i tak góly přicházely jak na běžícím pásu. Šestý gól domácího týmu vstřelil opět Vaníček, který si dobře zpracoval míč letící za obranu hostujícího celku a poté již snadno skóroval. Sedmou branku přidal Lihan, který si míč v těžké pozici zpracoval a z hranice vápna překonal bezmocného Novotného posedmé. Brankově se prosadili i hosté, kteří dvakrát využili nepozornosti domácí obrany a jak Herzog, tak i Maňáček své příležitosti dokonale využili. Hostující gólman Novotný vůbec nechytal špatně a pouze díky němu již nebyl výsledek dvouciferný. Ale domácí pořád pokračovali ve střílení gólů. Osmý gól vstřelil Matys přesnou hlavičkou po rohu domácího celku. Na 9:2 uzavřel skóre zápasu pěknou brankou Haltuf. Centrovaný míč si zpracoval na prsa, pustil ho k noze a vypálili k tyči. Tato branka byla poslední a domácí diváci se tak vyvolávané desítky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy - spolupracovník redakce Radek Hanuš: Dnes jsme si pořádně zastříleli a dokázali se dostat na první místo v tabulce.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Matys [-] , M. Lubas [-] , T. Marek [-] , R. Hanuš [-] - J. Lihan [-] , J. Mušek [-] (49. J. Haltuf [-] ) , T. Hanuš [-] , P. Hanuš [-] - M. Spejchal [-] , J. Vaníček [-]

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - L. Miške [-] (46. A. Haňáček [-] ) , J. Pavel [-] , J. Rajman [-] , J. Herzog [-] , T. Dušek [-] , J. Pšenička [-] , L. Tobišek [-] , D. Sedláček [-] , O. Štefan [-] , J. Pacák [-]

ŽK: 50. J. Vaníček .
Hráči zápasu: T. Hanuš , J. Vaníček , J. Lihan - L. Novotný .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dostál Milan - MARKO Jan (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.