4:1
(0:0)
81. K. Wojcik (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy rozhodly zápas v druhém poločase


Branky


50. J. Vaníček , 59. J. Vaníček , 77. T. Hanuš , 83. J. Haltuf - 81. K. Wojcik (p.)
0

První Nepolisy přivítaly na svém hřišti pátou Červeněves. Domácí jedou na vítězné vlně a určitě sérii nechtěli přerušit. Jenomže hostům se poslední dobou také daří a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Navíc Červeněves chtěla oplatit domácím porážku z prvního kola. Nepolisy nakonec braly všechny body a upevnily si první místo v tabulce. Červeněves poklesla o jednu příčku na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas moc šancí nepřinesl

Áčko domácího týmu hrálo v sobotu a tak se dalo očekávat rapidní posilování béčka. Kupodivu se tak nestalo a Nepolisy nastoupily v obvyklé sestavě. To Červeněves měla souběh, takže tým také nastoupil v béčkové sestavě. Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně a zkoušely, co si můžou dovolit. Hra se odehrávala spíše mezi vápny a k žádným větším šancím nedocházelo ani na jedné straně. Domácí tým si postupem času vypracoval mírnou převahu, ale ani ze svého tlaku žádný gól nevytěžil. Hosté občas vyrazili k nebezpečným brejkům se stejným výsledkem. První poločas moc gólových šancí nepřinesl a tak se oba týmy těšily na druhý, snad více gólový.

Nepolisy se v druhém poločase rozstřílely

Úvod druhého poločasu zastihl hosty v nedbalkách a domácí tým toho dokonale využil. Již po pěti minutách  hry se poprvé měnilo skóre zápasu. Domácím se povedla dokonalá kombinace ze středu hřiště na konci, které byl Vaníček, který nezaváhal a přesnou střelou od tyče otevřel skóre zápasu. Tato branka pomohla více domácímu týmu, kterého najednou bylo plné hřiště. Neuběhlo ani deset minut a na hranici velkého vápna se k míči se dostal opět Vaníček. Svojí přesnou střelou nedal gólmanovi Čapkovi žádnou šanci. Domácí tým pořád tlačil a hostům nějak docházela energie. V 77.minutě dostal Tomáš Hanuš perfektní přihrávku za obranu a své sólo s klidem proměnil na 3:0. Hosté prostřídali a jejich střídající hráči přinesli do hry oživení. Hra se vyrovnala a hosté se začali tlačit do vápna domácích. V 77.minutě se dostal do vápna hostující Purma a byl sražen. Rozhodčí odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Wojcik a se štěstím ho proměnil. Jenomže to bylo ze strany hostů vše. V 83.minutě vnikl do vápna domácí Haltuf a přesnou střelou završil skóre zápasu na 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Hráč domácích Tomáš Hanuš: První poločas byl slabý a vyrovnaný, bez vážnější šance. Druhý poločas jsme ovládli a zaslouženě vyhráli. Od nás zahrál dobře autor dvou branek Vaníček a od hostů hrál dobře Wojcik.

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Spolupracovník redakce Jan Gorel: Mohli jsme u prvního celku tabulky překvapit, bohužel, o body jsme se rvali jen první poločas, v konfrontaci našeho mladého týmu proti domácí zkušenosti pak rozhodla právě ta zkušenost.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - P. Kloz [-] (71. J. Syřiště [-] ) , J. Vaníček [-] , M. Lubas [-] , T. Marek [-] - J. Mušek [-] (62. P. Lihan [-] ) , M. Semenec [-] , P. Hanuš [-] (75. J. Haltuf [-] ) , T. Hanuš [-] - J. Finěk [-] (46. Z. Buřil [-] ) , M. Spejchal [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] , R. Dvořák [-] , V. Marek [-] , T. Duha [-] (46. J. Mikácsi [-] ) - P. Ročeň [-] (75. R. Purma [-] ) , D. Restl [-] (29. V. Čihák [-] ) , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (72. M. Duha [-] ) - J. Sedláček [-] (52. D. Hlavatý [-] ) , K. Wojcik [-]

ŽK: 64. M. Lubas .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stránský Martin - ZÁMEČNÍK Radek (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.