Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves překvapivě odevzdala všechny body


0

Čtvrtá Myštěves hostila šestou Červeněves a domácí byli jasným favoritem utkání. Jenomže Červeněves se po dvou porážkách chytla v tu pravou dobu. Překvapivě tak body získali hosté z Červeněvse a posunuli se v tabulce na páté místo. Myštěves po tomto zápase zůstala čtvrtá. Ještě jednou bych chtěl upozornit, že domácím týmem byla opravdu Myštěves a zápas se skutečně odehrál v Myštěvsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první poločas brankově ovládli

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně, ale domácí byli mírně lepší. Byl to ovšem hostující tým, kterému se jako prvnímu podařilo skórovat. Po dvaceti odehraných minutách se do domácího pokutového území propracoval Čihák a byl faulován. Rozhodčí odpískal pokutový kop, k jehož exekuci se postavil domácí Remsa. Na jeho bombu pod víko, neměl domácí gólman nárok. Myštěves se postupem času opět dostala do hry a deset minut před koncem poločasu bylo srovnáno. Domácí Hladík krásně přehodil hostujícího gólmana Suchardu a bylo to 1:1. A pro hosty bylo ještě hůř. Domácím se podařilo vstřelit gól do šaten, když si centr Hladíka srazil do brány domácí hráč. Myštěves vedla 2:1 a vypadalo to, že by mohla zápas dotáhnout do vítězného konce.

V druhém poločase hosté otočili zápas

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým a byla na něm vidět velká snaha o vyrovnání výsledku. A to se jim po chvilce také podařilo. Na centr Lubase si naběhl Ročeň a vstřelenou brankou vyrovnal na 2:2. Netrvalo dlouho a hosté opět kralovali ve vzdušném prostoru. Červeněves měla výhodu standardní situace. Marek poslal dlouhý míč do vápna, kde se nejlépe zorientoval Kmínek a přesnou hlavičkou poslal hosty opět do vedení. Domácí Myštěves si vytvořila tlak, ale byli to opět hosté, kdo skóroval. Tentokrát si Marek s Kmínkem role vyměnily. Kmínek posadil přesný centr na hlavu Marka a ten vsítil čtvrtý gól svého mužstva. Domácím se v závěrečném tlaku již branku vstřelit nepodařilo a to hlavně díky výborně chytajícímu gólmanovi Suchardovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér jan Gorel: Nevím, co na hráče zapůsobilo více, zda nové rozestavení, nebo motivační prvek vyslovený před zápasem, který si bude mančaft mít možnost užít v příštím utkání, na které se již nyní těším. Každopádně jsem byl spokojen, snad prvně, s dodržováním taktických pokynů, kdy jsme slavili úspěch zejména díky pohybu a důrazu.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Petráček [-] , P. Jelínek [-] , L. Malina [-] (62. J. Vodička [-] ) , D. Bureš [-] - D. Jelínek [-] , P. Kopuletý [-] , P. Hladík [-] , A. Valenta [-] (57. F. Hlaváč [-] ) - M. Drobek [-] , V. Brett [-] (82. D. Švarc [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - V. Šetlér [-] , V. Marek [-] , J. Sedláček [-] (47. D. Hlavatý [-] ) , P. Lubas [-] - D. Wojcik [-] , P. Remsa [-] (70. D. Restl [-] ) , J. Fichtner [-] , R. Dvořák [-] (32. F. Kmínek [-] ) , V. Čihák [-] (46. P. Ročeň [-] ) - D. Hornych [-] (85. E. Čapek [-] )

ŽK: 11. J. Petráček , 19. P. Jelínek - 22. V. Šetlér , 24. J. Fichtner , 66. P. Remsa , 79. D. Hornych , 81. D. Restl .
Hráči zápasu: P. Hladík - D. Hornych .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ležík Matěj - VANÍČEK Martin (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.