Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Hlušicích přinesla devět gólů a čtyřgólový koncert Jana Batelky


Branky


0

První Hlušice přivítaly na svém hřišti čtvrtou Myštěves. Myštěves měla souběh s áčkem a navíc jí chyběli čtyři hráči ze základu béčka. Fotbal diváky bavil a nadšeně sledovali brankostroj domácího týmu. Oba celky si po tomto zápase udržely své pozice v tabulce IV.B.třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v síti hostí v prvním poločase

Celý ráz prvního poločasu předznamenala branka v síti Myštěvse již v páté minutě prvního poločasu. Na přízemní centr ze strany si naběhl Hrubeš a otevřel skóre zápasu. Poté se odehrála desetiminutovka, kde si oba týmy vytvořily po dvou šancích a pak už hráli pouze domácí. Po čtvrthodině hry se prosadil Mifek, který si na vysoký centr naběhl zezadu a dával na 2:0. V 22.minutě začal své brankové představení Jan Batelka krásnou střelou z přímáku, na kterou neměl gólman Půlpán nárok. Honza Batelka přidal o chvilku další gól, když se prosadil po perfektní kombinaci celého týmu. Rázem to bylo 4:0 a to ještě nebylo vše. V 38.minutě si Kohout zpracoval těžký míč ze strany a střelou k tyči završil skóre prvního poločasu na 5:0.

V druhém poločase se povedlo skórovat také hostům

Do druhého poločasu vstoupila lépe Myštěves a hned v úvodu se jí podařilo vstřelit branku, když se prosadil Martinič. Hosté vydrželi odolávat ještě pět minut, než padla další branka. V 52.minutě završil svůj Hattrick Honza Batelka, kdy se hezky trefil ránou k tyči těsně z hranice vápna. Poté tempo hry polevilo a hrálo se spíše pro oko diváka. Myštěves se dostala do gólovky, ale domácí gólman Petr Batelka byl na místě. A tak se skóre opět měnilo až v 71.minutě. A střelcem byl opět Honza Batelka , který svou čtvrtou brankou v zápase navršil skóre na 7:1. Hostům se po chvilce povedlo také vstřelit gól, když se prosadil Jelínek. Zápas tak skončil jednoznačnou výhrou domácích Hlušic 7:2, kdy se zaskvěl autor čtyř gólů Jan Batelka.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Od začátku do konce jsme hru kontrolovali. Oslabený tým Myštěvse dnes neměl nárok. Skvělé fotbalové představení od Jana Batelky, autora čtyř gólů.

TJ Sokol Myštěves B
Spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: Co k tomu říct. Hráli jsme v jedenácti lidech a o přestávce musel odjet do školy jeden z hráčů, takže jsme celý druhý poločas hráli v deseti lidech. Měli jsme čtyři pět šancí, ale proměnili pouze dvě.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - E. Pařízek [-] , M. Strýhal [-] , J. Batelka [-] , J. Mifek [-] , M. Kohout [-] , R. Hrubeš [-] , V. Koutný [-] , J. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - M. Macháček [-] , P. Jelínek [-] , D. Bureš [-] , P. Kopuletý [-] - M. Drobek [-] , A. Valenta [-] , D. Švarc [-] - V. Gracík [-] , O. Martinič [-] - J. Chládek [-]

ŽK: 81. J. Batelka , 82. M. Strýhal - 8. V. Gracík .
Hráči zápasu: J. Batelka - M. Macháček .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - SVĚCENÝ Milan (N), BUREŠ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.