D. Korel 63.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla zápas


Branky


63. D. Korel
0

Osmý Převýšov hostil sedmou Klamoš a bylo to utkání o černého Petra tabulky. Dal se proto očekávat tuhý boj, což se nakonec i podařilo. Zápas měl až do konce náboj a mohl skončit jakkoliv. Po tomto zápase si své místa v tabulce oba týmy prohodily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně s vědomím hlavně neudělat chybu. Celý první poločas byl takový opatrnější a hlavně hodně vyrovnaný. Ani jedno z mužstev si nedokázalo vytvořit trvalejší tlak a hra se odehrávala většinou mezi vápny. Na šance skončil první poločas tak 3:3. Tu největší šanci měl domácí Pekař, který se po nahrávce Vaňka ocitl sám před gólmanem Čihákem. Jenomže skvěle chytající Čihák mu v gólu zabránil. První poločas tak skončil bez gólů, kdy obrany a hlavně oba gólmani předvedli bezchybné výkony. Do druhého poločasu se dalo očekávat, že oba týmy zvýší svou aktivitu.

V druhém poločase rozhodla branka po hodině hry

Druhý poločas začaly oba týmy svižněji a utkání bylo rázem atraktivnější. Útoky se tentokrát střídaly na obou stranách a vznikaly i šance. Nejdřív opět vynikali oba gólmani, i když ten hostující měl více práce. Po hodině hry se konečně měnilo skóre utkání. Za hostující obranu si zaběhl obránce Korel a střelou k zadní tyči poslal svůj tým do vedení. Domácí vedli 1:0 a hosté přitlačili. Dokázali si vytvořit i úplně jasnou gólovku, ale nedali. Z tlaku hostí, vznikali v jejich obraně otevřená okénka, do kterých podnikali domácí rychlé brejky. Jenomže hostující gólman byl pro domácí neproniknutelnou překážkou a tak byla hra o výsledek až do konce otevřená. Nepřekonal ho ani Bazger, který běžel sám na bránu. Hru domácích hodně rozhýbal střídající Milan Steklý starší, ale ani jednu z jeho gólových přihrávek jeho spoluhráči nevyužili. Ani jednomu z týmů se až do konce zápasu skórovat nepodařilo a tak si domácí připsali těsnou, ale tříbodovou výhru. Klamoš se bude muset pokusit zabodovat v příštím domácím zápase proti Hlušicím.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Spolupracovník redakce Pavel Mareček: První poločas byl hodně vyrovnaný a nebyl moc akční. V druhém poločase oba týmy hodně útočily a nám se podařilo vstřelit první gól. Hosté měli v druhém poločase možná víc šancí, ale vítězství je naše.




Sestavy


SK Převýšov B
B. Dubský [-] - P. Mareček [-] , P. Vaněk [-] , P. Bazger [-] , P. Hubáček [-] (87. P. Pilař [-] ) - J. Matouš [-] , M. Hodr [-] , J. Košina [-] (79. M. Steklý [-] ) , D. Korel [-] (83. J. Matouš [-] ) - M. Pilař [-] - M. Steklý [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] , L. Zich [-] , O. Kučera [-] (46. M. Kasal [-] ) , M. Sedláček [-] - M. Boháček [-] (46. J. Holas [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Rys [-] (67. Z. Gold [-] ) - T. Hudec [-] , M. Pacák [-] -

ŽK: 37. P. Hubáček , 43. P. Vaněk , 65. M. Pilař - 20. L. Zich , 52. T. Hudec .
Hráči zápasu: B. Dubský - P. Čihák .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Stránský Martin - HANSL Jiří (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.