Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Klamoši, kde vynikl čtyřgólový Hrubeš


Branky


0

Poslední Klamoš přivítala první Hlušice. Dle tabulkových předpokladů, to měla být jednoznačná záležitost pro hosty, ale nebylo tomu tak. V úžasném, na góly neuvěřitelně bohatém představení se diváci bavili. Gólová přestřelka se zastavila až na čísle devět. Oba týmy si po tomto zápase utvrdily své stávající pozice.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase padlo šest gólů

Klamoš svým nástupem do zápasu hosty dokonale zaskočila. Jejich technické hráče zaskočila bojovností, nasazením a nesmírnou tvrdostí v osobních soubojích. Než se hosté vzpamatovali, tak prohrávali 2:0. Kdy se nejdřív v osmé minutě prosadil zkušený kapitán Klamoše Daniel Sedláček, aby o sedm minut později přidal druhou branku Miške. Dvoubrankové vedení domácí malinko ukolébalo a hosté předvedli své kvality. Ve dvacáté minutě vznikla ve vápně domácích trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval hostující Pařízek a "angličanem" o tyč snížil na 2:1. Neuběhly ani dvě minuty a bylo srovnáno. Z boku se k bráně domácích přiřítil Hrubeš a prostřelil gólmana Čiháka. Hosté i nadále hýřili aktivitou a po půlhodině hry utekl Hrubeš domácím obráncům a svou druhou brankou otočil stav utkání na 2:3. Domácí se nevzdávali a deset minut před koncem poločasu srovnal na 3:3 svou druhou brankou Daniel Sedláček. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 3:3 a nadšení diváci viděli padnout šest gólů.

I v druhém poločase řádil hlavně Hrubeš

I v druhém poločase domácí nastolili vysoké tempo a hosté se jim přizpůsobili. Nebyl to krásný fotbal, plný technických fines, ale byl to boj o každý volný kousek hřiště. V 65.minutě zatáhl míč po lajně Batelka a přesným centrem našel nabíhajícího Hrubeše, který jemnou dorážkou opět poslal svůj tým do vedení a navíc završil svůj Hattrick. O deset minut později mají domácí výhodu nepřímého kopu hluboko na své polovině. Míč napálený na branku si běžel sebrat hostující gólman Trejbal. Jenomže balón mu proklouzl mezi rukavicemi do brány a bylo opět srovnáno. Tentokrát na 4:4. Remízový stav by asi vydržel až do konce zápasu, kdyby nehrál střelecky velice dobře disponovaný Hrubeš. Dvě minuty před koncem se pověsil do centru Batelky a hlavou uzavřel svůj čtyřgólový koncert na konečných 4:5 pro jeho mužstvo. Hosté tak vyhráli v Klamoši o jednu branku, hlavně díky úžasné střelecké potenci Radka Hrubeše.



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Byl to zápas, ve kterém jsme museli zapomenout na technické dovednosti a hrát hlavně v plném nasazení. Divokou přestřelku jsme nakonec vyhráli a tři body jsou doma.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] , O. Kučera [-] , M. Sedláček [-] (32. A. Vinař [-] ) , D. Sirůček [-] - M. Kasal [-] (56. M. Boháček [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Rys [-] - M. Pacák [-] (68. J. Holas [-] ) , D. Sedláček [-] -

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - J. Batelka [-] , J. Mifek [-] , R. Hrubeš [-] , O. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Beránek [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] (61. D. Václavík [-] ) , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

ŽK: 60. M. Pacák - 60. J. Mifek , 75. O. Pařízek .
Hráči zápasu: D. Sedláček , A. Vinař - M. Šimůnek , R. Hrubeš .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Koza Vladimír - MISÁR Zdeněk (N), PAŘÍZEK Erik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.