5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice rozstřílely hosty z Kobylic


Branky


0

První Hlušice přivítaly na svém hřišti druhé Kobylice. Očekávala se dramatická bitva o první místo v IV.B. třídě. Nakonec bylo vše jinak a zápas skončil nečekaně hladce pouze pro jeden ze zúčastněných týmů. Hlušice se po tomto zápase pevně usadily v čele tabulky, s pětibodovým náskokem na druhé Nepolisy a mají již titul podzimního mistra v kapse. Kobylice se po tomto zápase propadly na třetí místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka určila ráz celému utkání

Do první gólovky se dostali hosté z Kobylic. Samostatný nájezd hostujícího hráče bravurně zlikvidoval domácí gólman Petr Batelka. To bylo ze strany hostí vše a domácí naprosto ovládli hru i zápas. V 18.minutě byla ve vápně hostí pořádná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval domácí Hrubeš a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se ujali vedení 1:0 a i nadále pokračovali v nátlakové hře. Další branka přišla v 29.minutě. Po výborné kombinaci domácího mužstva, se k míči dostal Jan Batelka a křížnou střelou na zadní tyč překonal gólmana Novotného. Poločasové skóre uzavřeli domácí třetí brankou v 41.minutě. Do vápna hostí letěl přetažený centr. Domácí Mifek sklepl hlavou míč na nabíhajícího Soumara, který překonal gólmana Novotného potřetí. První poločas tak vyhráli domácí 3:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by se hosté mohli ještě vzchopit.

V druhém poločase přidaly Hlušice další góly

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první. Tlakem domácích a brankou v síti hostí. Již v 53.minutě se k individuální akci nadechl Soumar a své sólíčko zakončil tvrdou střelou do šibenice Novotného brány. Domácí vedli 4:0 a vypadalo to pro hosty z Kobylic na pořádný debakl. V 59.minutě se měnilo skóre zápasu popáté a opět to byla změna na straně hostí. Domácí Holman si převzal míč na pravé straně, dostal se s ním až do vápna a tam přeloboval vybíhajícího gólmana Novotného. Holman uzavřel skóre zápasu na 5:0 a hosté mohli být rádi, že je od větší brankové pohromy zachránil jejich gólman Novotný. Zápas tak skončil naprosto jasným a zaslouženým vítězstvím domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Po gólové šanci Kobylic za stavu 0:0 bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Kobylice jsme úplně rozebrali a jednoznačně vyhráli. Gólů mohlo být klidně i víc.

FC Spartak Kobylice B
Z webu Kobylic: Zasloužené vítězství domácího týmu, které mohlo být i vyšší.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - M. Holman [-] (75. M. Průcha [-] ) , J. Mifek [-] (60. J. Beránek [-] ) , R. Hrubeš [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] (46. D. Václavík [-] ) , M. Šimůnek [-] (63. J. Trejbal [-] ) , J. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] , M. Strýhal [-]

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - A. Haňáček [-] (63. L. Miške [-] ) , A. Wagner [-] , J. Pavel [-] , T. Dušek [-] , L. Tobišek [-] , D. Sedláček [-] , J. Pacák [-] , D. Kuchař [-] , J. Rajman [-] , O. Štefan [-]

ŽK: 89. M. Průcha - 69. O. Štefan .
Hráči zápasu: J. Soumar , R. Hrubeš .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - SVĚCENÝ Milan (N), NOVOTNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.