3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza a spokojení diváci viděli šest branek


Branky


34. M. Pilař , 61. P. Vaněk (p.) , 68. P. Mareček - 40. D. Wojcik , 55. M. Král , 75. P. Remsa
0

Sedmá Červeněves přijela na hřiště osmého Převýšova, ale obě mužstva měla stejný počet bodů. Hosté byli mírným favoritem zápasu, ale domácí jim nic nedarovali zadarmo. Výsledkem byl krásný zápas s množstvím gólů, kdy oba týmy až do konce bojovaly o vítězství. Po tomto zápase se obě mužstva posunula o jedno místo výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek i závěr prvního poločasu patřil hostům

Obě mužstva vstoupila do zápasu velice aktivně a hosty to zpočátku malinko zaskočilo. Čekali totiž odevzdaný tým z posledního místa tabulky, ale to se nepotvrdilo. V první čtvrthodině byli hosté lepší,ale postupně se hra vyrovnala. Na každé straně bylo pár možností ke skórování, ale ani do jedné brány gól nepadl. Skóre se poprvé měnilo v 34.minutě. Domácí měli výhodu standardky a Pekař ji nečekaně rychle rozehrál na Martina Pilaře. Hosté s tím vůbec nepočítali a tak se Pilař dostal za obranu a poprvé překonal gólmana Čapka v hostující bráně. Po tomto gólu hosté přidali na obrátkách a sevřeli domácí na jejich polovině. Odměnou jim byla vyrovnávací branka pět minut před koncem prvního poločasu, kdy se Wojcikovi povedlo přehodit domácího gólmana Hansla. Hosté mohli přidat i další góly, ale Hansla už nepřekonali a tak skončil první poločas remízou 1:1.

V druhém poločase přetahovaná o výsledek

Druhý poločas začal stejně, jako ten první skončil. Hosté byli v tlaku a odměnou jim byla vedoucí branka na 2:1 po deseti odehraných minutách. Po samostatném úniku se prosadil Král. Domácím se opět podařil tah, poslat do útoku stopera Marečka. V šedesáté minutě se Mareček dostal do vápna, obešel dva hráče a při pokusu o další kličku byl faulován. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop, který spolehlivě proměnil Vaněk a srovnal na 2:2. V 68.minutě si hostující obránce tak dlouho hrál s míčem, až mu ho sebral Martin Pilař, který se hned rozběhl k odkryté bráně. Martin ještě akci vylepšil přihrávkou na zcela volného Marečka, pro kterého už nebylo problémem zasunout míč do prázdné brány. V 75.minutě měli hosté výhodu přímého kopu asi ze čtyřiceti metrů. Gólman Hansl si postavil dvoučlennou symbolickou zeď. Jenomže hostující Remsa se nerozpakoval a napálil míč na bránu. Hansl střelu zpočátku podcenil a pak na ní nedosáhl a tak k překvapení všech, se míč zatřepetal v síti. Bylo srovnáno na 3:3. Závěr zápasu patřil domácím, kteří více toužili po vítězství. Přes sérii rohových kopů, se již branku vstřelit nepodařilo a tak skončil zápas zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Spolupracovník redakce Pavel Mareček: Nám patřil prostředek prvního poločasu, kdy jsme se dostali do vedení. Hosté nás v závěru prvního poločasu zmáčkli a mohli dát víc než jeden gól. V druhém poločase jsme se přetahovali o výsledek. Škoda že jsme dostali třetí gól z takové dálky. V závěru jsme Červeněves zmáčkli,ale vítěznou branku se nám vstřelit nepodařilo. Remíza je asi zasloužená.

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Jan Gorel: Sice jsme si přijeli pro tři body, ale vzhledem k průběhu hry a nasazení obou týmů, jsem s bodem z venkovního hřiště nakonec spokojen.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Hubáček [-] , D. Korel [-] , P. Mareček [-] , P. Pilař [-] , P. Vaněk [-] - M. Hodr [-] , J. Matouš [-] , M. Steklý [-] - M. Pilař [-] , M. Steklý [-] (80. J. Matouš [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] , V. Šetlér [-] (73. J. Mikácsi [-] ) , J. Novotný [-] (62. J. Sedláček [-] ) , J. Sedláček [-] (46. P. Remsa [-] ) - P. Remsa [-] (70. D. Restl [-] ) , V. Čihák [-] (55. P. Ročeň [-] ) , D. Wojcik [-] , J. Fichtner [-] - M. Král [-] , K. Dohnal [-]

Hráči zápasu: P. Pilař - D. Wojcik .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kincl Václav - HANSL Jiří (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.