Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Hlušic se zrodila až v druhém poločase


Branky


0

 

 

Na Hřiště šesté Červeněvsi zavítal lídr tabulky z Hlušic. Karty před tímto utkáním byly rozdány úplně jasně a domácí mohli akorát překvapit. A málem se jim to i podařilo, kdyby vydrželi nastolené tempo z prvního poločasu. Po tomto zápase mají Hlušice na prvním místě pětibodový náskok před Nepolisy. Červeněves zakončila podzim na sedmém místě tabulky.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bojovnost domácích a jeden gól hostí

Do zápasu vstoupil domácí tým s maximálním nasazením. O co víc se fotbalověji snažil hrát soupeř, o to víc domácí přidali na bojovnosti a tvrdosti. Tato taktika slavila úspěch celý první poločas, protože se hostům podařilo překonat pevnou domácí obranu, pouze jednou. V 17.minutě rozehráli hosté chytře standardku z půlky, poslali lob za obranu, kam si naběhl Batelka Jan a křížnou střelou na zadní tyč rozvlnil síť za zády Suchardy. Hosté se ujali 0:1, ale domácí jim toho v prvním poločase víc nedovolili. Tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení hostí a domácí doufali, že by v tomto zápase mohli zabodovat.

Kanonáda hostí v druhém poločase

 

Vstup do druhého poločasu se hostům povedl náramně. Již po pěti minutách vznikl ve vápně domácích závar, hosté donutili domácí k chybě a míč se dostal ke Strýhalovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V 68.minutě si dorostenec Trejbal posadil na zadek dva obránce a střelou přes celou bránu poslal svůj tým do tříbrankového vedení. O pět minut později přidal Batelka čtvrtý gól po krásné individuální akci, kdy obešel tři obránce i gólmana a zakončil do prázdné. Pátý gól vstřelil Strýhal z podobné pozice jako dal ten svůj první. Šestý gól do sítě domácího mužstva padl dvě minuty před koncem utkání. Postaral se o něj svým třetím gólem Jan Batelka, když proměnil sólový nájezd. V druhém poločase Hlušice svého soupeře rozcupovaly na kousky a nakonec vyhrály velice výrazným rozdílem.



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Vítězství se rodilo velice těžce. Soupeř hrál s vysokým nasazením, takže jsme rádi, že jsme vyhráli. Děkuji všem hráčům za výborný podzim, kdy se hřejeme na výsluní prvního místa v tabulce IV.B. třídy.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - P. Lubas [-] , J. Novotný [-] (65. D. Restl [-] ) , V. Marek [-] , T. Duha [-] - P. Remsa [-] (50. D. Hornych [-] ) , K. Dohnal [-] , J. Fichtner [-] , A. Král [-] (43. D. Šefara [-] ) - R. Dvořák [-] , J. Mikácsi [-]

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - J. Beránek [-] , R. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] , M. Šimůnek [-] - R. Hrubeš [-] (46. M. Strýhal [-] ) , E. Pařízek [-] (74. O. Pařízek [-] ) , D. Václavík [-] , J. Batelka [-] - J. Mifek [-] (67. M. Průcha [-] ) , M. Holman [-] (56. J. Trejbal [-] )

Hráči zápasu: J. Fichtner - J. Batelka , J. Šimůnek .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ležík Matěj - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.