Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na rozloučení s podzimem osm gólů


0

 

 

Osmá Klamoš hostila čtvrtou Myštěves. V případě výhry by se domácí tým odpoutal ode dna tabulky, což byl jeho podzimní cíl. Myštěves by se v případě výhry mohla dostat na třetí místo. Taky v zápase bylo vidět že oběma mužstvům o něco jde. Hrál se oboustranně otevřený fotbal, kde padlo osm krásných branek. Po tomto zápase sice zůstala Klamoš na posledním místě, ale bodově se dotáhla na Převýšov i Červeněves. Myštěves nakonec skončila čtvrtá.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly v úvodu prvního poločasu

Klamoš na domácí půdě dává hodně gólů a ne jinak tomu mělo být i v tomto zápase. Jenomže i hosté, jako třetí nejlépe střílející tým, rádi dávají góly. Hned od začátku se do toho obul hostující tým a odměnou mu byla vedoucí branka již v páté minutě zápasu. První gól hostů se povedlo vstřelit Valentovi. Domácí se samozřejmě s vedením hostů nechtěli smířit a odměnou za jejich aktivitu jim byla vyrovnávací branka Daniela  Sedláčka v 18.minutě zápasu. Byla to už jedenáctá Danielova branka v této sezoně. Stav 1:1 vydržel až do konce prvního poločasu i když oba týmy ještě měly nějakou tu šanci na navýšení skóre. Do druhého poločasu chtěla obě mužstva utkání zvrátit ve svůj prospěch.

Branková přetahovaná nakonec vítěze neměla

 

I do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým. Po deseti odehraných minutách poslal Demeter Myštěves opět  o vedení. Myštěves vedla 1:2 přesně deset minut, když se domácímu Jankovskému podařilo vyrovnat. A po dalších deseti minutách Klamoš otáčí zápas ve svůj prospěch druhým gólem Daniela Sedláčka, celkově jeho dvanáctým. Vedení vydrželo Klamoši přesně tři minuty, kdy na 3:3 srovnal hostující Brett. Kdo by čekal, že to gólově bylo vše, tak by se šeredně spletl. Tentokrát šla do vedení opět Myštěves druhou brankou Demetera. Do konce zápasu zbývaly dvě minuty a hosté již chtěli své vedení udržet. Tentokrát byl proti domácí Pacák, když se mu podařilo vyrovnat na konečných 4:4 v poslední minutě zápasu. Diváci tak na konec sezony viděli osm branek a remíza byla asi spravedlivým vyjádřením průběhu zápasu.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] , L. Zich [-] , J. Holas [-] , O. Kučera [-] - D. Jankovský [-] , M. Růžička [-] , M. Sedláček [-] , M. Rys [-] - Z. Gold [-] (46. M. Pacák [-] ) , D. Sedláček [-] -

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - T. Kovacsik [-] (27. M. Vaníček [-] ) , T. Draštík [-] , L. Malina [-] , P. Jelínek [-] - T. Valenta [-] (90. J. Chládek [-] ) , V. Brett [-] , J. Svoboda [-] , A. Valenta [-] - M. Demeter [-] , D. Švarc [-] (70. L. Šenk [-] )

ŽK: 83. L. Zich , 90. J. Miške - 77. L. Malina .
Hráči zápasu: D. Sedláček - M. Demeter .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pára Pavel - MISÁR Zdeněk (N), MACHÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.