Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klamoš nadělila Kobylicím bůra


0

Osmá Klamoš hostila čtvrté Kobylice a domácí tým chtěl od prvních jarních kol dokazovat, že to s posunem v tabulce myslí vážně. Šedesát přítomných diváků vidělo krásné fotbalové představení, které zrežíroval domácí tým.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dokonale zaskočené Kobylice třemi góly

Úvod zápasu nenasvědčoval tomu, že by se mělo odehrát jednoznačné utkání. Oba týmy se snažily, ale provázela je řada nepřesností. Na hostech bylo opravdu vidět, že se někteří po zimě potkávají s balónem poprvé. V 23.minutě se domácí Pacák zbavil obránce v rohu hřiště a nádherným centrem vybídl ke skórování Sedláčka, který ranou z voleje nezaváhal. Domácí se ujali vedení 1:0 a pokračovali v náporu. Po půlhodině hry zahrával roh domácí Jankovský. Jeho centr si neomylně našel hlavu Sakaře, který se přesnou hlavičkou nemýlil a zvýšil vedení domácích na 2:0. V 41.minutě Vyslal Jankovský do brejku Sedláčka, krásnou českou uličkou. Sedláček potřetí rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana hostí Novotného a rázem je to 3:0. Poločas tak skončil luxusním náskokem pro domácí.

V druhém poločase završil domácí Sedláček Hattrick

Do druhého poločasu vstoupily Kobylice s tím, že se pokusí se stavem utkání něco udělat. Jenomže v jejich snaze je zabrzdila další gólová střela. V 48.minutě, po faulu na Sedláčka, u hranice pokutového území, se k míči postavil Jankovský a ranou do šibenice nedal hostujícímu brankáři Novotnému šanci. Domácí vedou 4:0 a ze zápasu se stává exhibice. Do několika dobrých šancí se dostaly i Kobylice, ale na rozdíl od domácích hráčů, je nedokázaly proměnit. Gólovou tečku za velice povedeným zápasem udělal symbolicky Dan Sedláček, který tak završil Hattrick. V 80.minutě se domácím povedl dlouhý nákop na Boháčka, který ho z jedné prodloužil na Sedláčka. Pro Sedláčka už nebylo problémem vstřelit pátou branku svého týmu. Klamoši se tak vstup do jara náramně vydařil a připsala si zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Střelec hattricku Dan Sedláček: Domácí po celý zápas byli lepší a zaslouženě vyhráli 5:0!!!




Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - O. Kučera [-] , J. Miške [-] (80. L. Zich [-] ) , M. Sakař [-] , J. Boudyš [-] - J. Drahokoupil [-] (83. M. Kasal [-] ) , D. Jankovský [-] , T. Hudec [-] (86. M. Sedláček [-] ) , M. Růžička [-] - D. Sedláček [-] , M. Pacák [-] (70. M. Boháček [-] ) -

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - R. Hrubeš [-] , D. Šafařík [-] (60. T. Dušek [-] ) , L. Říha [-] , M. Klzo [-] , L. Tobišek [-] , J. Pavel [-] , D. Rašín [-] (81. L. Miške [-] ) , J. Rajman [-] , D. Kuchař [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 28. O. Kučera , 32. J. Miške , 83. T. Hudec - 35. D. Šafařík , 83. L. Novotný .
Hráči zápasu: M. Sakař , D. Sedláček - L. Tobišek .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koza Vladimír - MISÁR Zdeněk (N), VALENTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.