0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žádné gólové hody se v Myštěvsi nekonaly


Branky


0

Třetí Myštěves hostila první Hlušice a tento zápas byl označen za utkání kola. Hlušice měly souběžný zápas s áčkem a přijeli se šesti dorostenci, kteří již měli v nohách jeden zápas. Bylo zajímavé sledovat snahu domácích o dobytí hostující brány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase žádná šance ke gólu nevedla

Hosté přijeli s tím, že na hřišti Myštěvse chtějí bodovat a tomu odpovídala i jejich taktika. Zatáhli se do obranného bloku a podnikali rychlé protiútoky, které ovšem byly hodně nebezpečné. Velice dobře hrál mladý dorostenec Václavík, který neustále zaměstnával obránce Myštěvse. Do dobré šance se dostal i hostující Holman, ale jeho střela skončila mimo. Celý první poločas se domácí tým snažil o vytvoření gólové šance, ale hosté mu to kvalitním bráněním nedovolili. První poločas tak skončil bez branek a domácí odešli do kabin přemýšlet, jak překonat obranu hostí.

V druhém poločase trvalý tlak domácích bez gólového efektu

V druhém poločase tlak domácích postupně narůstal a unavené hostující mužstvo se zmohlo už jen na bránění. Za celý druhý poločas si hosté vypracovali je jedinou gólovou šanci, když Holman postupoval sám ze strany na domácí bránu, ale domácí gólman Kulhánek ho vychytal. To tlak domácích narůstal a hosté bránili už v deseti lidech. Jenomže každou šanci, kterou si Myštěves vytvořila, zlikvidovala včas konsolidovaná obrana hostí, anebo hostující gólman Novák. Ke konci zápasu už byla na kopačkách domácích křeč a už si nedokázali vytvořit ani žádnou šanci. Zápas tak skončil bez branek a i když hrála Myštěves proti prvnímu týmu tabulky, tak pro ni je to jasná ztráta dvou bodů. Hosté odjížděli z Myštěvse spokojeni, protože se jim podařilo vytěžit z minima, maximum.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Vedoucí mužstva Tomáš Rychtera: Hosté přijeli s tím, že chtějí urvat minimálně bod a tomu odpovídala i jejich taktika. Zahuštěná obrana a rychlé protiútoky. To co jsme v prvním poločase vypracovali, ta jsme buď zadrbali anebo nevystřelili. V druhém poločase to byla marná snaha o dobytí jejich brány, kde se nám prostě nedařilo překonat jejich výborně organizovanou obranu. V závěru zaparkovali před vápnem autobus a bránili v deseti lidech. Tento zápas jsme měli vyhrát a získaný bod je pro nás málo.

SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Přijeli jsme se šesti dorostenci, kteří už měli jeden zápas v nohách. Musím je pochválit za vynikající výkon. První poločas ještě ušel a byli jsme i nebezpeční. V druhém poločase nám rychle docházeli síly a byli jsme rádi, že se nám podařilo ubránit bezbrankovou remízu. V tomto složení je pro nás bod výhrou.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
M. Kulhánek [-] - L. Malina [-] (77. D. Švarc [-] ) , P. Brett [-] , T. Draštík [-] , P. Jelínek [-] - A. Valenta [-] (46. Z. Švarc [-] ) , M. Drobek [-] , P. Hladík [-] - V. Gracík [-] , T. Valenta [-] (60. J. Svoboda [-] ) , P. Kaliáš [-]

SK Čechie Hlušice B
P. Novák [-] - J. Beránek [-] (84. J. Průcha [-] ) , D. Václavík [-] , J. Frýda [-] , J. Trejbal [-] (32. L. Beránek [-] ) , M. Svěcený [-] , J. Hodoň [-] , V. Koutný [-] , J. Trejbal [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

ŽK: 37. V. Koutný , 89. J. Průcha .
Hráči zápasu: P. Brett , M. Drobek - D. Václavík , J. Beránek .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vlachý Michal - VANÍČEK Martin (N), TREJBAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.