4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klamoš o své další výhře rozhodla už v prvním poločase


Branky


0

Šestá Klamoš hostila sedmý Převýšov a domácí chtěli navázat na skvělou jarní formu. Ale i hosté na jaře hrají dobře a tak se očekával zajímavý zápas. Čtyřicítka věrných fanoušků viděla zajímavé fotbalové představení, ve kterém padly čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po červené kartě rozpoutala Klamoš brankostroj

Úvod zápasu byl jako na houpačce. Hned v druhé minutě běží domácí hráč sám na gólmana Hansla, ale ten ho vychytal. O tři minuty později hosté nastřelili břevno. Rozhodující okamžik přišel v průběhu dvou minut. V 11.minutě dostává hostující Košina žlutou kartu za běžný faul. Neuběhly ani dvě minuty a Košina prohrává souboj s domácím útočníkem, který se od něj odpoutal a chtěl běžet na bránu. Košina ho zatáhl za ramena a následovala druhá žlutá a červená! Než se hosté po červené kartě vzpamatovali, tak prohrávali 2:0. V 16.minutě kopali domácí roh. K odraženému míči se dostal Jankovský a krásným centrem posadil míč na hlavu Sakaře, který otevřel skóre zápasu. V 24.minutě vyslal Jankovský do brejku Dana Sedláčka, který přihrál lépe postavenému Pacákovi, pro kterého už nebyl problém uklidit balon do branky. Hosté se na běhání po druhé brance vykašlali a vypadalo to s nimi zle nedobře. Další sólo domácího útočníka zlikvidoval skvěle chytající Hansl. V 32.minutě přetažený centr Miroslava Sedláčka vrací do "ohně" Růžička, kde se nejlépe orientuje Miške a placírkou uklízí za bezmocného gólmana Hansla. V 40.minutě to je opět skvěle hrající Jankovský, který přesnou finálkou vybídl ke skórování Dana Sedláčka. Dan nezaváhal a počtvrté rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Hansla. Poslední šanci v prvním poločase měli opět domácí, kdy postupovali sami dva na jednoho. Domácí hráč poslal šourák do prázdné brány, ale stihl tam doběhnout Mareček a těsně před brankovou čárou uklidil míč do bezpečí. První poločas tak domácí vyhráli 4:0 a vypadalo to, že druhý bude pouze formalitou.

V druhém poločase měli hosté i v deseti víc šancí

Do druhého poločasu provedl hostující trenér zásadní změnu, když nasadil Martina Pilaře, který chvilku před tím dorazil. Martin se stal rozdílovým hráčem, který vepředu dokázal podržet balón a rozdat přesnou přihrávku. Hosté tak i v deseti, hru vyrovnali a měli i víc šancí než domácí hráči. I v druhém poločase měla Klamoš minimálně tři tutovky, ale hostujícího gólmana Hansla nepřekonala ani z té nejvyloženější pozice. To hosté velice dobře kombinovali až po vápno, ale když měla přijít finálka, tak to zazdili. V největší šanci hostí se ocitl Zborník, na kterého poslal nádherný pas Martin Pilař. Jenomže, místo toho, aby si míč zpracoval a běžel sám na bránu, tak Zborník míč napálil z voleje pánu bohu do oken. Druhý poločas byl pro diváky určitě nudnější, než ten první a také v něm žádná branka nepadla. Domácí tým tak díky prvnímu poločasu opět vysoko vyhrál a drží jarní neporazitelnost. Po třech odehraných kolech má Klamoš impozantní skóre 9:0!!



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Kapitán domácích Daniel Sedláček: Na začátku utkání byl vyloučen hostující obránce. Poté si domácí vytvořili tlak, z kterého vsítili čtyři branky a určili tak výsledek prvního poločasu a zároveň celého utkání. Naše výhra je naprosto zasloužená.

SK Převýšov B
Hráč hostí Pavel Mareček: Úvod zápasu byl jako na houpačce a hráli jsme dobře. Po vyloučení jsme se ani nestihli zkonsolidovat a už jsme prohrávali 2:0. Poté jsme úplně vypadli z role a nebýt gólmana Hansla, tak jsme první poločas prohráli 6:0. V druhém poločase jsme hru vyrovnali a měli i víc šancí. Bohužel gól se nám vstřelit nepodařilo. Škoda té červené karty z úvodu zápasu. Mohlo se to vyvíjet jinak.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - J. Boudyš [-] , O. Kučera [-] , J. Miške [-] , M. Sakař [-] - J. Drahokoupil [-] (76. M. Kasal [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Sedláček [-] (59. M. Rys [-] ) - M. Pacák [-] , D. Sedláček [-] (61. M. Boháček [-] ) -

SK Převýšov B
F. Hansl [-] - D. Zborník [-] , P. Vaněk [-] , D. Korel [-] - P. Mareček [-] , M. Macura [-] , J. Košina [-] , P. Hubáček [-] (65. P. Pilař [-] ) , S. Lochman [-] , M. Steklý [-] - M. Steklý [-] (37. A. Hansl [-] )

ŽK: 57. D. Jankovský , 80. M. Sakař - 11. J. Košina , 63. P. Vaněk . ČK: 12. J. Košina .
Hráči zápasu: D. Jankovský - F. Hansl .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koki Bohuslav - MISÁR Zdeněk (N), PILAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.