Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly Veselého potvrdily vysokou výhru Kobylic


0

Čtvrté Kobylice hostily osmou Červeněves a Kobylice chtěly potvrdit výhru z minulého kola. Červeněves v minulém kole vybojovala první jarní bod a určitě by brala jakýkoliv bodový zisk z Kobylic. Kdo přišel na dnešní zápas tak nelitoval, protože viděl osm krásných branek a střelecký koncert Josefa Veselého.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas debaklu určitě nenasvědčoval

Na těžkém podmáčeném trávníku se od začátku zápasu lépe pohyboval domácí tým a po celý první poločas si udržoval mírnou převahu. Vytvářel si i nějaké šance, ale díky nepřesnosti, anebo hostujícímu gólmanovi Čapkovi se skóre dlouho neměnilo. Uběhla první půlhodina zápasu a ke skórování musel zavelet jeden z nejzkušenějších hráčů v domácím týmu. Jako správný kapitán se toho Libor Tobišek chopil a v 31.minutě, po pěkné přihrávce Klimta, poslal svůj tým do vedení. Kobylice vedly 1:0 a až do konce poločasu se snažily svůj náskok navýšit. I když se jim to nepodařilo, i tak byl jejich výkon příslibem do poločasu druhého.

V druhém poločase exceloval střídající Veselý

I úvod druhého poločasu byl ve znamení mírného tlaku domácího mužstva s občasnými výpady hostí do otevřené obrany Kobylic. Pytel s brankami se roztrhl až po deseti odehraných minutách, ale pak to následovalo jedna za druhou. V 55.minutě se hostům konečně podařilo skórovat a autorem vyrovnávacího gólu byl Remsa. V 57.minutě se poprvé trefuje střídající Veselý, který je na hřišti pouhých pět minut. Uběhla necelá čtvrthodina a Josef Veselý má na kontě už tři branky a vstřelil tak čistý hattrick. V 77.minutě hostující Ročeň zastavuje ve vyložené šanci domácího hráče a následuje červená karta a penalta. Pro tu si došel domácí gólman Rajman a překonal svého kolegu Čapka v bráně Červeněvse. Do konce zápasu ještě přidal svůj čtvrtý gól Veselý, a aby toho nebylo málo, tak na konečných 7:1 završil svou druhou brankou v zápase kapitán Tobišek.





Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Celé utkání měli domácí hráči pod kontrolou, i když v prvním poločase vstřelili pouze jednu branku, o kterou se postaral kapitán Libor Tobišek po nahrávce Petra Klimta. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, i když se hostům z ojedinělého brejku podařilo v 60. minutě vyrovnat. Od té doby už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, které během necelé půlhodiny vstřelilo 6 branek. Vítězství domácího celku je naprosto zasloužené.




Sestavy


FC Spartak Kobylice B
J. Rajman [-] - M. Klzo [-] , L. Miške [-] , B. Ilič [-] (55. L. Říha [-] ) , J. Pacák [-] , L. Tobišek [-] , T. Dušek [-] , P. Kubišta [-] , D. Rašín [-] , P. Klimt [-] , D. Sedláček [-] (55. J. Veselý [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - T. Duha [-] , M. Smutný [-] , V. Marek [-] , P. Lubas [-] , K. Dohnal [-] - J. Doležal [-] , P. Ročeň [-] , P. Remsa [-] - D. Restl [-] , J. Mikácsi [-]

ŽK: 15. P. Remsa . ČK: 77. P. Ročeň .
Hráči zápasu: L. Tobišek , J. Veselý .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: MERBS Rudolf - HAVLÍČEK Tomáš (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.