3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Hlušicích se šťastným koncem pro domácí


Branky


39. J. Špaček (p.) , 61. J. Batelka , 82. J. Mifek - 64. M. Pacák , 88. D. Jankovský
0

První Hlušice hostily v zápase kola šestou Klamoš. Klamoš se totiž na jaře představuje ve velice dobré formě a navíc ještě neinkasovala. Hlušice chtěly potvrdit roli favorita a Téměř stovka přítomných diváků viděla nádherné dramatické utkání, ve kterém padlo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase poprvé na jaře překonán gólman Klamoše

Do zápasu vstoupil domácí tým náporem a tlačil se do útoku. Do první šance se dostal domácí Batelka, ale gólman Čihák byl na místě. Hosté svým důrazem toho domácím moc nedovolovali a tak se Hlušice dostávaly k zakončení spíše po standardních situacích. Ani jedno z mužstev se dlouho nemohlo prosadit, i když šance byly na obou stranách. První gól vstřelil domácí tým po individuální akci Špačka, který se dostal až do vápna. Tam ho přistrčil hostující bek a rozhodčí ani na okamžik nezaváhal a odpískal pokutový kop. Takže v 39.minutě si míč na bílý puntík postavil sám faulovaný Špaček a penaltu bezpečně proměnil. Obrana Klamoše, tak poprvé na jaře inkasovala. První poločas tak skončil 1:0 pro domácí, i když to klidně mohlo být 4:3.

V druhém poločase padaly krásné branky

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný a obě mužstva se snažila útočit. V 61.minutě se domácímu týmu povedla krásná kombinační akce, na jejímž konci vyslal Holman klasickou českou uličkou do sóla Jana Batelku. A Batelkovi střela náramně sedla, protože vyhnal všechny pavouky z horního růžku Čihákovi brány. Domácí se ujali vedení 2:0 a zdálo se, že je hotovo. Jenomže hosté se nevzdávali a o pouhé tři minuty později snížili na 2:1. Domácí stoper propadl v prostředku hřiště, hosté se zmocnili míče a prokombinovali se až ke gólmanovi Trejbalovi. Hostující Pacák zakončoval prakticky do prázdné brány, takže měl úlohu vstřelit gól usnadněnou. V 82.minutě to je opět rozdílem dvou branek a je to opět po krásné kombinaci Holmana se Špačkem. Na konci akce byl Mifek, který potřetí rozvlnil síť za zády gólmana Čiháka. V závěru zápasu se hostům podařilo opět zápas zdramatizovat. V 88.minutě se nádherně trefil hostující Jankovský, když střelou z dálky překonal domácího gólmana Trejbala. Hosté už na závěrečný tlak neměli moc času a tak si domácí tým připsal těsné vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Střetly se dva rozdílné fotbalové typy mužstev. Kdy my jsme se snažili hrát fotbal, a hosté se prezentovali důraznou hrou, kde nevypustili žádný souboj, žádný kontakt s míčem. Nakonec jsme asi zaslouženě zvítězili.




Sestavy


SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - J. Batelka [-] , J. Mifek [-] , J. Špaček [-] , D. Václavík [-] , J. Beránek [-] (84. F. Bělík [-] ) , E. Pařízek [-] , L. Beránek [-] , J. Frýda [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] (29. M. Boháček [-] ) , M. Pacák [-] , M. Rys [-] (46. M. Sedláček [-] ) , T. Hudec [-] (79. J. Drahokoupil [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , L. Zich [-] (46. O. Kučera [-] ) , M. Sakař [-] , J. Boudyš [-] , J. Vaněk [-]

ŽK: 22. D. Václavík .
Hráči zápasu: D. Václavík , J. Batelka - D. Jankovský .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Olah Gabriel - KOHOUT Jaromír (N), SVĚCENÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.