Lužec vedení s Myštěvsí neudržel


Branky


44. J. Dunka - P. Kaliáš (p.)
0

Pátý Lužec hostil čtvrtou Myštěves a domácí tým toužil po první jarní výhře. Jenomže Myštěves na jaře prohrála pouze jednou a byla pro domácí těžkým oříškem. Osmdesát přítomných diváků vidělo zápas dvou rozdílných poločasů, který až do konce nepostrádal náboj rozhodnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze jeden gól do šatny

Od začátku zápasu se obě mužstva snažila o útočnou hru, ale hrálo se převážně od vápna k vápnu a šancí bylo jako šafránu. Za zmínku stojí 12.minuta zápasu, kdy hosté dostali výhodu trestňáčku. Po zahraném přímém kopu se k míči dostal Bužík a nadvakrát ho dostal do brány. Jenomže jeho branka pro předchozí ofsajd neplatila. I nadále byla hra vyrovnaná, ale míč měli přeci jenom častěji na kopačkách hosté. V 41.minutě se vyznamenal domácí gólman Šafařík, když vytlačil na roh povedenou střelu Šenka. V poslední minutě se u rohového praporku dostal k míči Jan Dunka, posunul si ho a neuvěřitelnou střelou, která se od břevna odrazila do tyče a od tyče do brány, poslal svůj tým do vedení. A asi jen Honza ví, jestli doopravdy střílel, anebo to byl nepovedený centr. Ale takové góly bývají prostě nejhezčí. Hosté tak dostali gól do šaten a domácí odcházeli do kabin spokojenější.

V druhém poločase Myštěves stihla pouze vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupila Myštěves s odhodláním co nejdřív vyrovnat a otočit stav zápasu ve svůj prospěch. Myštěves postupně nabírala na obrátkách a zatlačila domácí tým na jeho polovinu. Hostující gólman Půlpán se v bráně docela nudil, zato jeho protějšek Šafařík měl na pilno. Ale je pravdou, že obrana Lužce pracuje zodpovědně a skoro všechny akce hostů stíhá rušit už v zárodku. V 71.minutě se k míči ve vápně dostal hostující Kaliáš. Při pokusu o kličku mu domácí Klepl netakticky podsekl nohu a rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop v prospěch Myštěvse. Míč si na bílý puntík postavil sám faulovaný Kaliáš a penaltu bezpečně proměnil. Bylo srovnáno na 1:1 a hosté toužili po třech bodech. Jenomže obrana Lužce v čele se skvělým Šafaříkem už žádnou branku nepřipustila a tak se oba týmy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Z webu domácích: Po třech porážkách konečně bodujeme, ale bereme pouze jeden bod za remízu. Na první jarní výhru si ještě musíme počkat. V našem dresu si krátkou premiéru odbyl Šoltys.

TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: V prvním poločase to byla hra od vápna k vápnu. Domácí se ujali vedení hezkým (možná nechtěným) gólem. V druhém poločase jsme hru zcela ovládli, ale gól se nám podařilo vstřelit pouze jeden. Měli jsme tady vyhrát.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - S. Bužik [-] , M. Bílý [-] , J. Dunka [-] , M. Janouch [-] , P. Sixta [-] , M. Dunka [-] , M. Bašek [-] , D. Hora [-] , M. Beneš [-] , M. Klepl [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - D. Bureš [-] , P. Jelínek [-] , J. Petráček [-] , Z. Švarc [-] - N. Bajza [-] , V. Gracík [-] , L. Šenk [-] - T. Valenta [-] , P. Kaliáš [-] , D. Švarc [-]

ŽK: 30. M. Janouch , 88. S. Bužik - 38. J. Petráček .
Hráči zápasu: M. Šafařík - P. Jelínek , L. Šenk .
Místo: Lužec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dostál Milan - KUBELKA Libor (N), CHLÁDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.