Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves nadělila Klamoši bůra


Branky


0

Čtvrtá Myštěves hostila v zápase kola, šestou Klamoš. Hosté přijeli do Myštěvse oslabeni o tři hráče základní sestavy a to se nakonec projevilo na konečném skóre utkání. Necelá čtyřicítka přítomných diváků se fotbalem bavila a viděla padnout pět hezkých gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myštěves již v prvním poločase rozhodla o svém vítězství

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti. Domácí zcela ovládli hru a hostům toho moc nedovolovali. V 15.minutě dostal domácí Gracík míč mezi beky, uprchl hostujícím obráncům a podél gólmana Čiháka otevřel skóre zápasu. Domácí vedli 1:0 a hosté dostali příležitost ke srovnání s přímého kopu. Jenomže s tím si domácí gólman Půlpán v pohodě poradil. V 23.minutě se opět dostal do úniku domácí Gracík a opět nedal gólmanovi Čihákovi žádnou šanci. V poslední minutě prvního poločasu se dostal k míči domácí Kaliáš. Skvěle se uvolnil a završil skóre prvního poločasu na 3:0 pro Myštěves.

V druhém poločase tempo hry upadlo, přesto domácí přidali další dva góly

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s vědomím luxusního tříbrankového náskoku a tempo hry už nebylo takové jako v poločase prvním. Hosté hru vyrovnali a dostávali se i do nadějných šancí, ale nedokázali je dotáhnout do gólového konce. A tak to vzal na svá bedra opět vynikající domácí Gracík. V 67.minutě si převzal výbornou přihrávku a podél gólmana Čiháka završil svůj hattrick. Domácí vedli 4:0 a to ještě z gólů nebylo vše. Pět minut před koncem letěla do vápna hostí přihrávka vzduchem, kterou si domácí Kaliáš výborně zpracoval a přesnou střelou k tyči popáté rozvlnil síť hostující brány. Konečné skóre tak znělo 5:0 pro domácí tým a Myštěves si tak připsala vysoké a zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: Hosté toho v prvním poločase moc nepředvedli. Za stavu 2:0 už bylo jasné, že tento zápas vyhrajeme. V druhém poločase tempo hry upadlo, ale i přes to se nám podařilo vstřelit další góly. Naše vítězství je naprosto zasloužené.

Klamoš
Kapitán týmu Daniel Sedláček: Na zápas do Myštěvse jsme odjížděli bez obvyklé osy týmu Miške-Jankovský-Sedláček D. s tím, že na hřiště půjde veškeré mládí, které máme k dispozici a na hře týmu to bylo znát. Určitá nezkušenost našich kluků dostávala soupeře do šancí, které domácí tvrdě trestali, a proto zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - D. Bureš [-] , L. Šenk [-] (46. M. Drobek [-] ) , P. Jelínek [-] , J. Petráček [-] - N. Bajza [-] , V. Gracík [-] , J. Vodička [-] , A. Čížek [-] (60. D. Švarc [-] ) - T. Valenta [-] (28. L. Malina [-] ) , P. Kaliáš [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - D. Krajzl [-] (83. M. Boháček [-] ) , M. Růžička [-] , M. Rys [-] (61. J. Holas [-] ) , J. Boudyš [-] , M. Sedláček [-] , J. Drahokoupil [-] (46. M. Kasal [-] ) , L. Zich [-] , J. Vaněk [-] , M. Sakař [-] , O. Kučera [-]

ŽK: 76. M. Kasal .
Hráči zápasu: V. Gracík , P. Kaliáš .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Ležík Matěj - VANÍČEK Martin (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.