Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nepolisech dva hattricky za poločas snů


Branky


0

Druhé Nepolisy hostily sedmou Červeněves a domácí tým chtěl potvrdit dobrou střeleckou formu z posledních zápasů. Padesátka nadšených diváků v prvním poločase aplaudovala dvěma Hattrickům a nakonec viděla padnout osm branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dva hattricky

Nepolisům se skvěle podařil vstup do zápasu a již v třetí minutě se ujali vedení. Domácí Vaníček stál zády k bráně, zpracoval si míč, obtočil se kolem beka a přesně k tyči poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Čapka. Hosté potom hru trochu vyrovnali, ale dlouho to netrvalo. Útočné duo Vaníček s Pánkem si totiž s hostující obranou pohrávalo a hosté nenašli žádný recept na jejich ataky. V 19.minutě si Vaníček naběhl na centr Marka a podruhé překonává gólmana Čapka. V 25.minutě si Vaníček narazil s Pánkem a běžel sám na gólmana. Své sólo s lehkostí zakončil a za 23 minut završil svůj čistý hattrick. To se asi nepozdávalo jeho kolegovi z útoku Pánkovi a tak začal úřadovat on. V 33.minutě si Pánek perfektně načasoval naběhnutí za obranu a zvýšil náskok svého mužstva na 4:0. O minutku později Pánek opět prchá nedůrazné obraně a překonává bezmocného gólmana Čapka. Uběhlo přesně devět minut a Pánek také  završuje svůj hattrick. A je to opět stylově, když uprchl hostujícím obráncům a podél gólmana završil konečné skóre prvního poločasu na 6:0

V druhém poločase hosté přidali, ale nedali penaltu

Hosté i domácí prostřídali, ale každý s jiným úmyslem. Hosté chtěli zapomenout na první poločas a dokázat, že takový debakl se v druhém poločase opakovat nebude. To se jim dokonale povedlo a v druhém poločase byla Červeněves lepším týmem. Hned zkraje druhého poločasu dostala Červeněves výhodu pokutového kopu. K míči se postavil čerstvě vystřídaný gólman Sucharda, ale svého kolegu v bráně Nepolis nepřekonal. Tato neproměněná penalta asi poznamenala hostující tým, protože i nadále si vytvářel šance jako na běžícím páse, ale i nadále je zahazoval. Jakoby hostům v tomto zápase někdo zakázal střílet branky. Jednou se hostům nakonec taky urodilo. V 60.minutě vstřelil čestný úspěch Červeněvse Mikácsi. Domácí udržovali své poklidné tempo a i přesto se jim podařilo skórovat. V 79.minutě dostal domácí veterán Mušek míč na hranici vápna, nerozpakoval se a přesnou střelou vstřelil sedmý gól svého týmu. Tímto výsledkem také zápas skončil a na hostech je sympatické, že po prvním poločase zápas nezabalili a hráli až do konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Obránce týmu Radek Hanuš: Naši útočníci Vaníček s Pánkem si v prvním poločase dělali na hřišti, co chtěli. Do druhého poločasu jsme již prostřídali a naše tempo hodně polevilo. Přesto jsme inkasovali pouze jednou. Pěkná, zasloužená výhra, okořeněná dvěma hattricky.

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Jan Gorel: Soupeř měl rozdílového hráče, se kterým jsme si nebyli schopni poradit. Naše obrana v čele s brankářem si vybrala slabší den. Nezbývá, než hodit zápas za hlavu a soustředit se na další utkání, ve kterém tento debakl odčiníme.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] (63. Z. Buřil [-] ) , R. Hanuš [-] , M. Lubas [-] , L. Schmidt [-] (46. J. Mušek [-] ) - M. Semenec [-] (46. J. Haltuf [-] ) , M. Spejchal [-] , P. Kloz [-] (67. T. Hanuš [-] ) , P. Hanuš [-] - J. Vaníček [-] (46. R. Matys [-] ) , L. Pánek [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] (46. L. Sucharda [-] ) - T. Duha [-] (46. D. Wojcik [-] ) , P. Remsa [-] , P. Lubas [-] (46. P. Ročeň [-] ) , M. Smutný [-] - V. Marek [-] , J. Fichtner [-] , V. Čihák [-] , A. Hillebrand [-] - D. Hornych [-] (27. M. Šolín [-] ) , K. Dohnal [-]

ŽK: 89. Z. Buřil - 68. J. Fichtner , 80. M. Smutný .
Hráči zápasu: L. Pánek , J. Vaníček - V. Čihák .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - MARKO Jan (N), REMSA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.