Klamoš v rozmezí osmi minut rozcupovala Červeněves


Branky


0

Šestá Klamoš hostila sedmou Červeněves a domácí tým si toužil připsat další vítězství. 60 přítomných diváků nakonec vidělo zajímavý fotbal, v kterém padly čtyři branky a hlavně v druhém poločase se bylo na co koukat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jediná branka v úvodu prvního poločasu

 

Domácí tým vlétl do zápasu s úmyslem co nejdřív vstřelit úvodní branku zápasu a to se mu v podstatě podařilo. V 11.minutě domácí na půlící čáře, rychle rozehráli standardní situaci, kdy Dan Sedláček vyslal do akce Kučeru. Ten si přiklepl míč do vápna a střelou šajtlí otevřel skóre zápasu. Domácí se ujali vedení 1:0 a i nadále se tlačili do útoku. Náznaky šancí měla obě mužstva, ale o hodně víc jich mělo domácí mužstvo. Až do konce poločasu už branka nepadla a tak se šlo do šaten lépe domácím, kteří vedli 1:0. 

 

 

 

V druhém poločase tři branky v rozmezí osmi minut

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým ještě lépe, než do toho prvního a od začátku zatlačil hosty na jejich polovinu. V 54.minutě mají domácí výhodu rohového kopu, který zahrával Boudyš. Odražený míč se opět vrátil k Boudyšovi a ten přesným centrem našel Dana Sedláčka, který se nemýlil a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. V 57.minutě si na dlouhý výkop od gólmana Čiháka naběhl Hudec a míč hlavou šikovně prodloužil na Pacáka, který už tváří v tvář, s gólmanem Čapkem nezaváhal. Domácí se ujali vedení 3:0 a to ještě nebylo z jejich strany úplně vše. V 62.minutě se domácím podařila pěkná akce, kdy Boudyš našel Drahokoupila a ten přihrál do gólovky Hudcovi. Hudec ve své šanci nezaváhal a zvýšil náskok Klamoše na 4:0. Za osm minut tak bylo hotovo a bylo jasné, že domácí tento zápas nepustí. Do konce zápasu už branka nepadla, ale i tak si Klamoš připsala jednoznačnou a zaslouženou výhru.

 

 



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Kapitán týmu Dan Sedláček: Dnešní extra důležitý zápas byl jednoznačně v naší režii, kluci věděli, o co se hraje a podle toho k tomu přistoupili, za což jim patří velké díky. Celý zápas jsme do soupeře bušili hlava nehlava a vypracovávali jsme si šanci za šancí. Zápas jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, jenomže ta naše koncovka ještě není tak vypilovaná jak by bylo potřeba, ale každopádně máme velkou radost z vítězství a už teď se připravujeme na další důležitý zápas v Převýšově.




Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - J. Drahokoupil [-] , L. Zich [-] , M. Sedláček [-] (46. T. Hudec [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Rys [-] (68. M. Boháček [-] ) , M. Růžička [-] , M. Pacák [-] (73. J. Holas [-] ) , O. Kučera [-] , M. Kasal [-] , J. Boudyš [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - J. Sedláček [-] , J. Fichtner [-] , M. Smutný [-] (58. V. Marek [-] ) , P. Lubas [-] - P. Remsa [-] (80. J. Gorel [-] ) , V. Čihák [-] (46. T. Duha [-] ) , K. Dohnal [-] , J. Mikácsi [-] , D. Hornych [-] - A. Hillebrand [-]

ŽK: 67. P. Lubas .
Hráči zápasu: O. Kučera , M. Kasal - J. Fichtner .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koza Vladimír - MISÁR Zdeněk (N), ŘÍHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.