3:1
(1:0)
48. J. Dunka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves dala tečku v závěru


Branky


0

V posledním kole přivítala čtvrtá Myštěves pátý Lužec. Oba týmy si poslední kolo chtěly užít a tak viděli diváci bezstarostný, vyrovnaný fotbal plný šancí, ze kterých jedno mužstvo vytěžilo víc.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se do černého trefili pouze domácí

Obě mužstva vstoupila do utkání útočně a byli to zejména hosté, kteří svou aktivní hrou zaskočili domácí tým. Domácí byli techničtější a hosté bojovnější a obě strany si vypracovali pár dobrých situací ke skórování. V dobré šanci se ocitnul hostující Michal Dunka, ale domácí gólman Kulhánek byl na místě. Myštěves kontrovala Kopuletým, ale ani ten se neprosadil. A tak se poprvé měnilo skóre zápasu až v 21.minutě. Domácí hráč si na pravé straně pohrál s hostujícím obráncem, posunul si míč ke středu a přihrál na Kopuletého, který běžel sám na bránu. Hostující gólman Sixta neměl nárok a tak se domácí ujali vedení 1:0. Přes veškerou snahu obou mužstev vydržel tento stav až do konce prvního poločasu.

V druhém poločase Myštěves v závěru potvrdila svou výhru

Vstup do druhého poločasu se lépe podařil hostům, kterým se poměrně brzy podařilo vyrovnat. Už po třech odehraných minutách vznikl ve velkém vápně domácího mužstva závar, ze kterého se míč odrazil k hostujícímu Janu Dunkovi, který míč napálil na bránu a ten se pomocí teče domácího beka dostal do sítě gólmana Kulhánka. Bylo srovnáno na 1:1, ale hosté se z vedení dlouho neradovali. V 55.minutě přišel do vápna hostí centr ze strany a domácí Kaliáš posílá svůj tým opět do vedení. V závěru zápasu hráli hosté už vabank a v 87.minutě dostali z brejku gól od Havleny. Myštěves tak tento zápas vyhrála 3:1 a výhrou si potvrdila celkové čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu



FK Lužec nad Cidlinou
Vedoucí mužstva Michal Dunka: Byl to poměrně vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Škoda že se nám podruhé nepodařilo vyrovnat. Minimálně na remízu jsme dnes v Myštěvsi měli.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
M. Kulhánek [-] - D. Bureš [-] - A. Valenta [-] (59. L. Malina [-] ) , M. Drobek [-] , J. Svoboda [-] , F. Hlaváč [-] (73. J. Havlena [-] ) , D. Štancl [-] (73. P. Hladík [-] ) , N. Bajza [-] , Z. Švarc [-] - P. Kaliáš [-] (60. D. Švarc [-] ) , P. Kopuletý [-]

FK Lužec nad Cidlinou
P. Sixta [-] - M. Klepl [-] (62. F. Wágner [-] ) - M. Beneš [-] , D. Syřiště [-] , J. Vondruška [-] , P. Malý [-] , M. Dunka [-] , J. Dunka [-] , M. Bezvoda [-] , S. Bužik [-] , M. Janouch [-]

ŽK: 68. P. Kaliáš - 87. J. Dunka .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ležík Matěj - NOVÁK Vilém, VANÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.