3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec potvrdil tři body v závěru zápasu


Branky


33. J. Dunka , 80. P. Sixta , 87. P. Malý
0

Lužec už v minulém kole remizoval na hřišti prvních Hlušic a chtěl v domácím zápase s Převýšovem dokázat, že to nebyla náhoda. Lužec si v tomto zápase šel za výhrou a diváci viděli rozhodnutí až v závěru zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediná branka

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně, ale obě s jiným stylem. Hosté se snažili o co nejjednodušší hru s co nejrychlejším posláním míče na útočníka Martina Pilaře, který měl vstřelit branku. Domácí měli repertoár pestřejší a chvílemi hráli po stranách a chvílemi středem. Lužec měl určitě častěji míč na kopačkách a měl i více šancí. Hostům se podařilo pár rychlých brejků, ale co prošlo, pochytal spolehlivě gólman Šafařík. Tlak domácích vyústil v 33.minutě, kdy se k míči dostal Jan Dunka a nádhernou utaženou střelou, na zadní tyč, poslal svůj tým do vedení 1:0. Gólman Hansl, se za střelou pouze ohlédl a poté už míč vytahoval ze sítě. Do konce poločasu už branka nepadla a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího jednobrankového vedení pro domácí Lužec.

 

 

 

Další góly padaly až v závěru zápasu

I v druhém poločase byl Lužec lepším týmem, ale hodně mu v tom pomohl jistý výkon obrany, vedené navrátilcem Vondruškou a spolehlivý výkon gólmana Šafaříka v bráně. A to hlavně ke konci zápasu, kdy se hosté snažili o vyrovnání a v závěrečném tlaku dotírali. Jenomže tím pádem hosté museli otevřít obranu a domácím se podařily dva rychlé brejky. V 80.minutě přišel křížný míč na záložníka domácích Sixtu, který si ho zpracoval a před gólmanem Hanslem nezaváhal. I když domácí vedli 2:0, i tak se hosté pořád tlačili do útoku a byli potrestáni třetí brankou. Opět to byla podobná situace, kdy přišel rychlý balón do vápna, kde si ho našel střídající Malý a zvýšil na 3:0. Tímto výsledkem skončil i zápas a výhra domácích, vzhledem k proměňování šancí, byla zasloužená.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Vedoucí mužstva Michal Dunka: Hosté naštěstí neměli posily z ČFL a na hře to bylo znát. Hosté hráli vše na Pilaře, kterého jsme pokryli a my jsme hráli víc kolektivně. Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Bílý [-] , P. Sixta [-] (81. T. Ondráček [-] ) , M. Bezvoda [-] , S. Bužik [-] (59. M. Dunka [-] ) , J. Dunka [-] (66. P. Malý [-] ) , M. Janouch [-] , J. Vondruška [-] , M. Bašek [-] , M. Klepl [-] , M. Beneš [-]

SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Vaněk [-] - S. Lochman [-] (77. P. Pilař [-] ) , M. Steklý [-] , P. Hubáček [-] , A. Hansl [-] (46. M. Haško [-] ) - M. Pilař [-] - P. Bazger [-] , M. Steklý [-] , J. Matouš [-] (35. J. Košina [-] ) , M. Macura [-]

ŽK: 82. M. Pilař .
Místo: Lužec. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Olah Gabriel - KUBELKA Libor (N), MATOUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.