T. Urban 12. (vl.)
M. Zapadlo 63.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice nedovolily hostům ani gól


Branky


12. T. Urban (vl.) , 63. M. Zapadlo
0

Za úmorného vedra se hrál docela pěkný fotbal, kde domácí tým posadil na koně, vlastní gól hostí. Hosté se sice snažili, ale body zůstaly doma. Perličkou utkání je zaúřadování nového systému FAČR. Dva hráči ze základní sestavy Černilova, nemohli nastoupit k zápasu, kvůli chybějící fotografii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas poznamenal vlastní gól

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a byl překvapivě lepší v pohybu i v kombinaci. Vytvářel si i šance, ale buď nepřesnou střelbou, nebo vynikajícím zákrokům brankáře Voltra, se jim skórovat nepovedlo. V 12.minutě se hostujícím hráčům nepovedla malá domů, a Urban si vstřelil vlastní gól. Poté se hra vyrovnala, ale žádnému z týmů se již branku vstřelit nepodařilo. Domácí šli do kabin mírně rozladěni, protože věděli, že měli vést větším brankovým rozdílem.

V druhém poločase přidaly Libřice další gól

I úvod druhého poločasu byl v režii domácího týmu. Ale naděje hostů držel svými zákroky Voltr v bráně Černilova. Poté začal Černilov nabírat obrátky a dostával se více do hry. Tentokrát se zapotil i domácí brankář. Hosté ze své převahy nic nevytěžili. Z povedeného brejku, se hráčům Libřic povedlo vstřelit druhý gól a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Libřice byly celkově lepším mužstvem, a proto je jejich vítězství zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice - Jan Štrajt: Byli jsme lepší v pohybu i v kombinaci a zaslouženě jsme vyhráli. Hosty dlouho držel ve hře svými zákroky, vynikající Voltr v bráně.

FK Černilov B
Černilov - trenér Tomáš Obzina: V době našeho narůstajícího tlaku nás domácí srazili do kolen druhou brankou. Premiéru si zapsal Žaba Jakub, ročník 1999.



Sestavy


SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - M. Šenk [-] (70. D. Štefan [-] ) , P. Ličman [-] , P. Hrubý [-] , M. Hrabě [-] , M. Zapadlo [-] , D. Volter [-] , M. Zeman [-] (55. M. Daniš [-] ) , B. Niedoba [-] (63. J. Horák [-] ) , M. Reich [-] , J. Mildner [-]

FK Černilov B
L. Voltr [-] - P. Benák [-] , M. Šmied [-] , T. Urban [-] , M. Voltr [-] - J. Havlas [-] , R. Hypš [-] , T. Obzina [-] (46. J. Žaba [-] ) - P. Jelen [-] , J. Nápravník [-] - M. Holeček [-]

Hráči zápasu: M. Zapadlo - L. Voltr .
Místo: Libřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - ŠTRAJT Jan (N), HLAVÁČ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.