Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyby domácí obrany rozhodly zápas


0

V minulé sezoně Sendražice svého dnešního soupeře v pohodě přehrály a mysleli si, že i v tomto zápase to bude stejné. Jenomže hosté, si k překvapení všech hráčů i diváků, odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rychlé vedení domácím spíše uškodilo

Domácí se dostali do vedení již ve třetí minutě a vypadalo to, že to bude pro ně pohodový zápas. Jenomže hosté začali využívat obrovských oken v obraně domácích a po pěti minutách vyrovnali. Poté se zápas přeléval z jedné strany na druhou a možná větší šance byly na straně domácích. A opět hrubá chyba v obraně pomohla hostům otočit skóre a v 36.minutě se ujali vedení 1:2. Do kabin šli spokojenější hosté a domácí měli o čem přemýšlet.

V druhém poločase rozhodli hosté o své výhře

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a snažili se o vyrovnání. Jenomže opět to byli hosté, kterým se dařilo potrestat skoro každou chybičku domácích. A že jich v tomhle zápase bylo. Probluz postupně vstřelila další dva góly a nasměrovala zápas ke svému vítězství. Vzápětí, po čtvrté obdržené brance, se domácím povedlo snížit na 4:2 a vytvořit optickou převahu. Jenomže hosté si až do konce utkání výsledek pohlídali a vezou ze Sendražic nečekané vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice - Středa Michal: V úmorném vedru trestali hosté naše hrubé chyby v obraně. Naše šance jsme neproměňovali a hostům jsme tři góly prakticky darovaly.




Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - F. Vítek [-] , O. Zimmermann [-] , J. Modrý [-] (62. P. Holman [-] ) - J. Vítek [-] , P. Koval [-] (46. J. Michalička [-] ) , J. Fedor [-] (78. R. Med [-] ) , O. Dus [-] , M. Štorek [-] - L. Hlavatý [-] , S. Špás [-] (46. J. Čížek [-] )

AFK Probluz B
V. Hypský [-] - F. Kolovratník [-] , P. Prostředník [-] , J. Klouček [-] - L. Brixí [-] , V. Kaplan [-] , J. Hrdlička [-] , J. Dobeš [-] , P. Kolakovský [-] (83. R. Falta [-] ) - M. Zvelebil [-] (77. T. Šikula [-] ) , J. Telinger [-]

ŽK: 87. V. Hypský , 90. P. Prostředník .
Hráči zápasu: P. Kolakovský , J. Telinger .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Mottajček Miroslav - HLAVATÝ Petr (N), BRIXÍ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.