Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky zlepšené hře v druhém poločase bere Černilov tři body


0

Smiřice v minulém kole vysoko vyhrály v Libčanech a do Černilova si určitě chtěly přijet pro nějaký ten bodík. Jenomže, domácí chtěli odčinit porážku z Libřic a také bodovat. Snaha obou mužstev o body, byla vidět celý zápas. Černilov byl přece jenom lepší a zaslouženě bral tři body.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přetahovaná o vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí a usadili se na polovině hostů. Smiřice vyrážely občas do nebezpečných brejků. Ale ohrozit bránu domácích, se jim dařilo spíše po nevynucených chybách černilovských hráčů. Celý první poločas se oba týmy přetahovaly o výsledek. Hosté se dostali do hry proměněnou penaltou, kterou dal Rund a také brankou Růžka. A když i domácí v prvním poločase vstřelili dva góly, tak bylo po prvních 45 minutách skóre vyrovnané 2:2. S tímto stavem byli spokojenější hosté a domácí se s tím nechtěli smířit.

V druhém poločase přidal Černilov dva góly

V druhém poločase byli již domácí tím jasně lepším týmem. Přestali dělat naivní chyby a hráli zodpovědněji. Odměnou jim byly další dvě branky v síti hostí ze Smiřic. Sousedské derby bylo hodně tvrdé, ale tentokrát vyhrál domácí tým, který si šel přímočařeji za vítězstvím. Černilovští tak splnili svůj cíl, odčinit porážku z minulého kola. Tři body zůstaly doma a hosté odjeli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Černilov - trenér Tomáš Obzina: Za stálého tlaku jsme udělali dvě hrubky v prvním poločase, ale jinak jsme soupeře k ničemu nepustili.




Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - M. Voltr [-] , P. Benák [-] , A. Blažek [-] (76. J. Dolejší [-] ) - T. Obzina [-] , J. Havlas [-] , A. Bouchal [-] , R. Hypš [-] , M. Hlína [-] - T. Matoušek [-] (84. J. Žaba [-] ) , M. Holeček [-] (43. D. Církva [-] ) -

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , F. Šeda [-] (60. L. Nedomlel [-] ) , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] (74. L. Voborník [-] ) , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , R. Kunc [-]

ŽK: 3. A. Blažek , 18. J. Havlas , 54. M. Voltr , 61. T. Obzina - 36. T. Lazarík , 67. P. Šimek .
Hráči zápasu: M. Holeček , R. Hypš - P. Růžek .
Místo: Černilov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ležík Matěj - HLAVÁČ Vojtěch (N), SKALICKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.