2:1
(1:0)
71. P. Jelen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice udržely těsnou výhru


Branky


20. M. Kouba , 65. M. Kouba - 71. P. Jelen
0

V zápase dvou rozdílných poločasů, domácí udrželi těsné vedení až do konce. Černilov promarnil hlavně první poločas, ve kterém byli domácí lepším týmem. V druhém, přes, místy až drtivou převahu, to už dohnat nestihl a proto prohrál zaslouženě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vytěžily Jeníkovice z tlaku pouze jediný gól

Hosté nastoupili v bráně s novým gólmanem, dorostencem Vojtou Kollátorem. Od začátku zápasu se čekal nápor hostujícího celku, ale bylo to přesně naopak. Domácí vstoupili do zápasu o hodně aktivněji a vytvářeli veliký tlak na hostující obranu, která kupila chybu za chybou. Šance domácích přicházeli jak na běžícím páse, ale neschopnost je proměňovat, někdy až bila do očí. Domácí hráči, dokonce dvakrát, nedokázali trefit ani odkrytou bránu Černilova. Hodně domácích pokusů zlikvidoval mladý gólman Černilova. V dvacáté minutě předvedli domácí rychlou kombinaci na tři doteky, na jejímž konci byl Milan Kouba a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté z Černilova se v prvním poločase dostávali pouze do náznaku šancí a věděli, že takhle ten zápas neotočí. V prvním poločase rozhodlo o lepší hře domácích to, že ovládli střed hřiště.

V závěru druhého poločasu drtivý tlak hostí

V prvních deseti minutách byli ještě domácí tím mírně lepším týmem a měli i další dvě šance ke skórování. Poté se hosté postupně začínali dostávat do tlaku a hru minimálně vyrovnali. Jenomže po dvaceti minutách přišel rychlý brejk domácích a Milan Kouba svou druhou brankou v zápase, navýšil skóre na 2:0. Kdo by si myslel, že zápas je po druhém gólu rozhodnutý, tak byl na velkém omylu. Hostující trenér přeskupil řady a Černilov začal útočit. V 71.minutě se hostům povedlo snížit na 2:1 a měli ještě takřka dvacet minut na to, aby skóre minimálně srovnali. Hráči Černilova permanentně útočili v šesti lidech a domácí obrana vůbec nestíhala. Jenomže v bráně domácích stál dnes nepřekonatelný Petr Černý, který přiváděl hostující útočníky k zoufalství. Chytil minimálně pět jasných gólových příležitostí. A tak hosté marně bušili do hráčů Jeníkovic, gól se jim prostě vstřelit nepodařilo. Dnešní vítězství Jeníkovic je hodně vydřené. Dnes oba týmy neproměnily spoustu svých ložených příležitostí,



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Jeníkovice - trenér Libor Trubač: Kdybychom v prvním poločase proměnili všechny své šance, tak byl zápas rozhodnutý. Poměr proměněných k neproměněným šancím jsme za zápas měli tak 1:6. V druhém poločase nás hosté hodně zmáčkli a jejich šestičlenný útok nám dělal velké problémy. Podržel nás Petr Černý, který chytil minimálně pět až šest tutovek.

FK Černilov B
Černilov - trenér Tomáš Obzina: Nedokázali jsme se přizpůsobit nakopávaným míčům domácích, prohrávali jsme osobní souboje ve středu pole a po snížení neproměnili tři velké tutovky. To rozhodlo.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Horák [-] (65. J. Podstata [-] ) , P. Válek [-] (56. J. Fišer [-] ) , O. Šimůnek [-] , J. Václavek [-] (80. O. Václavek [-] ) , R. Andr [-] - S. Korvas [-] , P. Pražák [-] , P. Látr [-] , M. Kouba [-] - M. Kouba [-] (46. Z. Schüler [-] )

FK Černilov B
V. Kollátor [-] - M. Voltr [-] , P. Benák [-] , J. Dolejší [-] , M. Šmied [-] , A. Blažek [-] (75. J. Hodek [-] ) - J. Havlas [-] , A. Bouchal [-] , J. Nápravník [-] - P. Jelen [-] , J. Nápravník [-]

ŽK: 1. P. Válek - 1. M. Voltr .
Hráči zápasu: P. Černý , R. Andr - P. Jelen .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hruška Jiří - SVOBODA Pavel (N), HOLEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.