1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice si drží jarní neporazitelnost


Branky


0

Libřice byly celý zápas mírně lepší, proměnily víc brankových příležitostí a také proto toto utkání zaslouženě vyhrály. A tak mají hosté po třech kolech plný počet bodů. Domácí, dnes na obrat utkání neměli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dvoubrankové vedení hostů

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně a byli to první hosté, kteří se dostali do dobré brankové příležitosti, ale neproměnili. Hosté z Libřic, byli celý první poločas mírně lepším týmem. Lépe kombinovali a hlavně ovládali střed pole. První gól hostí musel potěšit každé oko nezaujatého diváka. Hostující hráč Milan Zeman napřáhl z dobrých třiceti metrů a vymetl šibenici brány gólmana Petráčka. Hosté se ujali vedení 1:0 a hru nadále kontrolovali. Je obdivuhodné, v jaké formě se drží nestárnoucí Milan Zeman, který v tomto zápase podal nadprůměrný výkon a byl tím rozdílovým hráčem, ve hře obou týmů. V prvním poločase se domácí tým takřka nedostal na útočnou polovinu a naopak byli to hosté, kteří své skóre ještě mohli navýšit. Jenomže to se jim už nepodařilo a tak se do kabin šlo za stavu 0:1 pro Libřice.

V druhém poločase domácí neproměnili pokutový kop

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté a vytvořili si znovu tlak. Z úvodního tlaku vytěžili druhou branku. Po rohovém kopu hlavičkoval hostující Jirka Mildner a pomocí teče domácího hráče, zvýšil na 0:2 pro Libřice. Poté konečně začal hrát i domácí tým. Libřice ovšem zodpovědně bránily a vyrážely do nebezpečných brejků. Kolem 55. minuty dostali domácí obrovskou šanci na snížení skóre. Rozhodčí jim totiž přiřkl výhodu pokutového kopu. Jenomže hostující gólman Šlor byl proti a penaltu chytil. Skóre tak zůstalo nezměněno. Další šanci domácí dostali v podobě nepřímého volného kopu z hranice malého vápna. Bylo vidět, že tuto situaci nemají nacvičenou, protože jinak by skončila gólem a tak ani z toho nic nebylo. V závěru zápasu, ze svých mnoha brejků, přidaly Libřice třetí branku a bylo rozhodnuto. Gól vstřelil Martin Zapadlo. Domácí snížili až v poslední minutě utkání. Po pěkné kombinační akci se trefil dobře hrající Petr Vrána. Fotbalovější hosté vyhráli zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice - Michal Středa: Hosté byli celý zápas mírně lepší. My jsme naše příležitosti neproměnili a to včetně pokutového kopu a zajímavé standardky uvnitř pokutového území. Nakonec se nám povedlo snížit až v poslední minutě zápasu.

SK Slavia Libřice
Libřice - Jan Štrajt: Po dvou domácích výhrách jsme vyhráli i venkovní zápas. Vytvořili jsme si víc šancí, dokázali je proměnit a zaslouženě jsme vyhráli. Výborně zahrál Milan Zeman a dobrý výkon podal náš brankář, který navíc chytil domácím penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
L. Petráček [-] - P. Koval [-] , J. Michalička [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] - L. Hlavatý [-] , A. Kaplan [-] , J. Merxbauer [-] - M. Štorek [-] , P. Vrána [-] - J. Vítek [-]

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - D. Štefan [-] , J. Horák [-] , M. Šenk [-] , P. Hrubý [-] , M. Hrabě [-] , M. Zapadlo [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] , M. Zeman [-] , J. Mildner [-]

ŽK: 8. F. Vítek , 57. J. Modrý - 30. M. Zapadlo .
Hráči zápasu: L. Petráček , J. Michalička .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vavřina Aleš - HLAVATÝ Petr (N), REICH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.