3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimkův Hattrick rozhodl zápas


Branky


0

Smiřice vyhrály tento zápas díky mimořádnému střeleckému výkonu Petra Šimka, který dokázal vstřelit všechny tři góly svého týmu. Kosmetické snížení na 3:1, již hostům k bodům nepomohlo. Domácím se tak podařilo odčinit porážku z minulého kola a Probluz poprvé v sezoně ztratila body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka prvního poločasu padla hned v úvodu

V prvních minutách se hrálo relativně vyrovnané utkání, ale postupně začal domácí tým přebírat otěže utkání. V páté minutě prošel po pravé straně do vápna Petr Šimek a nekompromisně rozvlnil síť hostující branky. Poté však nastal na straně domácích festival neproměněných šancí a domácí hráči, i když stáli tváří v tvář gólmanovi, nedokázali skórovat. Na straně hostí stála za zaznamenání střela několik metrů za vápnem, kterou však brankář Resl kryl. Také proto skončil první poločas pouze hubeným jednobrankovým náskokem pro domácí tým.

V druhém poločase dokonal Šimek svůj Hattrick

V druhém poločase domácí hru zpřesnili a uklidnili a začali šance i proměňovat. Stejně jako v prvním poločase, se po pěti minutách hry trefil opět domácí Šimek a zvýšil na 2:0. Hosté si moc šancí, proti kvalitní defenzívě domácích, nevytvářeli. Byli to naopak domácí, kteří opět přidali branku. V 69.minutě se opět uvolnil Šimek a utekl hostující obraně. Tváří v tvář gólmanovi nezaváhal a vstřelil svou třetí branku v utkání. Za stavu 3:0 domácí již v nastoleném tempu polevili a dovolili hostům zkorigovat stav utkání. Domácí stoper udělal první větší chybu v zápase a toho hned využil hostující Telinger a zmocnil se míče. Na jeho tvrdou křížnou a hlavně přesně umístěnou střelu, gólman domácích nedosáhl. Stav 3:1 vydržel až do konce utkání a Smiřice si připsaly cenný skalp doposud neporaženého soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Smiřice - trenér Jan Rezek: V dnešním zápase nám vázla kombinace a bohužel i koncovka. S výsledkem jsem nakonec spokojený, i když jsme mohli zápas rozhodnout již v prvním poločase.




Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] (46. P. Holub [-] ) , F. Šeda [-] (58. L. Nedomlel [-] ) , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] (72. L. Voborník [-] ) , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] , R. Kunc [-] (46. V. Holínský [-] ) , J. Hochsteiger [-] , M. Novák [-]

AFK Probluz B
M. Záruba [-] - J. Klouček [-] , J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] (75. T. Šikula [-] ) - P. Kolakovský [-] , R. Falta [-] (51. P. Košťál [-] ) - J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-] - V. Kaplan [-] , O. Hlávka [-] , V. Herel [-]

ŽK: 57. J. Hochsteiger , 72. V. Holínský - 72. V. Herel .
Hráči zápasu: J. Hochsteiger - J. Telinger .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kincl Václav - SUCHÁNEK Martin (N), HYPSKÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.