3:2
(2:1)
31. A. Kaplan
78. P. Válek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jeníkovicích drama až do konce


Branky


10. J. Fišer , 16. O. Šmída , 77. P. Pražák - 31. A. Kaplan , 78. P. Válek (vl.)
0

Jeníkovice byly v tomto utkání mírným favoritem. K tomu tvrzení je opravňovalo postavení v tabulce. Průběh zápasu ukázal, že dnes ani jeden z týmů nezíská body zadarmo. Nakonec se radovali domácí, ale jen díky větší produktivitě v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky v úvodu prvního poločasu

Od začátku zápasu bylo utkání vyrovnané a hodně bojovné. V desáté minutě předvedl domácí hráč Šmída nádhernou akci. Obešel vše, co mu stálo v cestě, položil si i gólmana hostí Satranského a předložil na zlatém podnose míč Fišerovi. Ten otevřel skóre zápasu na 1:0. Po šesti minutách se skóre zápasu opět měnilo. Domácí hráč Pražák přesným pasem vyzval dva své spoluhráče k sólovému nájezdu. Tato akce také vyšla na jedničku a na jejím úspěšném konci byl Šmída. Domácí vedli 2:0, ale zápas to byl pořád vyrovnaný. Docela bezhlavě se útočilo a tak musely obě obrany zodpovědně bránit. Po půlhodině hry se konečně dostali do gólové šance i hosté ze Sendražic. Gólovou šanci svého týmu využil Kaplan a snížil na rozdíl jediného gólu. První poločas skončil těsným vedením domácích a byl jasné, že veliká bitva bude pokračovat i v druhém poločase.

V druhém poločase přidal každý tým po gólu

Skoro celý druhý poločas byl věrným obrazem prvního. Oba týmy se snažily útočit, ale dlouho bez gólového efektu. Vše podstatné se událo až v poslední čtvrthodině zápasu. V 77.minutě jsou domácí do dvoubrankového trháku. Levý bek domácích zatáhl míč až k pokutovému území a přihrávkou skrz celé vápno, našel na zadní tyči úplně volného Pražáka. Nejlepší hráč zápasu Pražák se perfektně zorientoval a placírkou navýšil skóre zápasu na 3:1. Zdálo být se hotovo, protože dnes se hostům prostě střelecky nedařilo. Jenomže na koně je posadili domácí Jeníkovice. Ukázkového vlastňáka si vstřelil domácí Válek a rázem to bylo opět o gól. Sendražice si vytvořily závěrečný tlak, ale gól se jim již vstřelit nepodařilo. A tak v tomto pěkném, bojovném zápase zůstali všechny body doma. Jeníkovice se i po tomto utkání drží v popředí tabulky a Sendražice zůstávají u dna.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Jeníkovice - trenér Libor Trubač: Abnormálně vyrovnané utkání, kde se víc útočilo, než bránilo. V tomto utkání kralovaly obrany a útoky byly víceméně jalové. Bylo to nervydrásající vítězství našeho týmu.




Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - R. Andr [-] , M. Horák [-] , P. Válek [-] , J. Václavek [-] (46. M. Kouba [-] ) , M. Šedina [-] - J. Fišer [-] (75. Z. Schüler [-] ) , O. Šmída [-] , J. Samek [-] - P. Pražák [-] (89. O. Václavek [-] ) , M. Kouba [-] (34. P. Látr [-] )

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - O. Dus [-] (31. J. Čížek [-] ) , P. Koval [-] , M. Štorek [-] , F. Vítek [-] , J. Vítek [-] , A. Kaplan [-] , L. Hlavatý [-] , J. Merxbauer [-] , J. Modrý [-] , P. Kvašinský [-] (75. S. Špás [-] )

Hráči zápasu: P. Pražák .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejska Roman - SVOBODA Pavel (N), STŘEDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.