Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice nadělovaly půltucet


0

Libřice chtěly v zápase s Probluzí napravit první zaváhání ve Smiřicích, kdy prohrály 2:0. Po vyrovnaném prvním poločase a rychlých brankách v úvodu druhého, se jim to podařilo. Probluz vůbec nebyla snadným soupeřem, ale vítězství domácích je zcela zasloužené. Libřice si toto výhrou pojistily první místo v tabulce a Probluz zůstala na devíti bodech.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas těsně pro domácí

Úvod zápasu poznamenala řada nepřesností na obou stranách a boj o střed hřiště. Domácí tým se dostal do vedení krásnou kombinací po ose Zeman - Zapadlo - Mildner. Přesná střela Mildnera se od tyče odrazila za záda hostujícího gólmana Karlíka a domácí vedli 1:0. Po obdržené brance hosté přidali na důrazu a z jednoho rychlého brejku se jim podařilo vyrovnat. Herel dostal krásnou přihrávku za beky a sám před gólmanem nezaváhal. Na jeho přesnou ránu na zadní tyč gólman Šlor nedosáhl a bylo srovnáno na 1:1. Ale účet prvního poločasu pořád nebyl uzavřený. A nejvíc se o to zasloužil hostující gólman Karlík, kterého nepřesnou rozehrávku vystihl domácí Zapadlo. Míč si posunul a před prázdnou bránou našel zcela volného Mildnera, pro kterého již nebylo problémem zakončit do prázdné brány. Bylo vidět, že tato laciná branka hosty trošku nalomila, ale zápas ještě nekončil…

V druhém poločase padlo pět gólů

 

Úvod druhého poločasu vyšel domácím fantasticky a v podstatě rozhodl celé utkání. Nejdřív si převzal míč domácí Zapadlo, důrazně přešel přes dva obránce, udělal kličku i gólmanovi Karlíkovi a zavěsil do prázdné. Po chvilce to již bylo 4:1. A byl to opět Zapadlo, který vypálil z dobrých dvaceti metrů, a jeho tvrdá střela se zatřepetala v síti Karlíkovi brány. Hosté se úplně položili a bylo vidět, že dvě rychlé branky hodně otřásly jejich morálkou i sebevědomím. Domácí si vytvářeli další šance. Z jednoho závaru, kdy se střela na bránu hostí několikrát opakovala, se prosadil Vostrovský, když tvrdou ránou propálil obranný val hostů. Závěr zápasu ozdobily dva perfektně provedené trestné kopy. Nejdřív si míč postavil domácí Šenk a krásnou střelou přes zeď nekompromisně zvýšil na 6:1. Tečku za utkáním udělal hostující gólman Karlík. Když dostali hosté výhodu přímého kopu, tak vyběhl z brány a vzal si míč, že ho kopne. A domácí diváci jenom koukali, jak se mu to povedlo. Jeho přesnou střelu nade zdí vytahoval domácí gólman Šlor až z brány. Tímto gólem na 6:2 bylo utkání uzavřeno. Domácí vyhráli hlavně zásluhou rychlých branek v úvodu druhého poločasu, na které již hosté nedokázali odpovědět.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice - spolupracovník redakce Jan Štrajt: Hra v prvním poločase byla plná nepřesností z obou stran. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, rychle jsme vstřelili dvě branky a pak už jsme si zasloužené vítězství pohlídali. Ozdobou zápasu byly proměněné trestné kopy. Za domácí se trefil Šenk a za hosty gólman Karlík.

AFK Probluz B
Probluz - trenér Roman Vobejda: Poločas jsme se drželi a je škoda gólu na 2:1 po chybě našeho gólmana. Celý zápas rozhodly dva rychlé góly domácích na začátku druhého poločasu. Poté jsme již pouze kosmeticky snížili na 6:2, kdy se z trestňáku nádherně trefil náš gólman Karlík.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , J. Štrajt [-] , J. Horák [-] , M. Zeman [-] (75. J. Kosina [-] ) - M. Daniš [-] (73. L. Souček [-] ) , M. Zapadlo [-] , L. Vostrovský [-] , B. Niedoba [-] - M. Šenk [-] , D. Štefan [-]

AFK Probluz B
J. Karlík [-] - M. Zvelebil [-] (68. M. Tichý [-] ) , J. Telinger [-] , J. Hrdlička [-] , F. Kolovratník [-] (55. J. Kalhous [-] ) - J. Dobeš [-] (48. J. Špráchal [-] ) , O. Hlávka [-] , T. Šikula [-] , V. Herel [-] - V. Kaplan [-] , R. Vobejda [-]

ŽK: 67. J. Horák , 82. M. Zapadlo - 76. R. Vobejda .
Hráči zápasu: M. Zapadlo , J. Mildner - J. Karlík .
Místo: Libřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ležík Matěj - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.